Gemeente Bussum

Gooisch Tafelen op het Raadhuisplein

Vanaf 5 september tot en met 7 september wordt op het Raadhuisplein de tweede editie van het evenement "Gooisch Tafelen" georganiseerd.

Twaalf toprestaurants presenteren zich in het klein door middel van diverse, gastronomische specialiteiten aan het publiek. Deelnemende restaurants zijn onder andere: Pazzo 30, Brasserie Muiden, Restaurant Fraiche, La Promenade, Black en De Goede Gooier.

Voor de culinaire activiteiten worden op het plein, witte luxueuze tenten neergezet en centraal op het plein komen een podium en een bar. Op het podium zijn, naast een DJ, optredens van onder andere Anita Meijer en de Crazy Piano's te zien. Kortom dit wordt een aantrekkelijk en gezellig festijn.

Houdt er rekening mee dat parkeren op het Raadhuisplein vanaf donderdag 4 september vanaf 18.00 uur tot maandag 8 september tot 08.00 uur vanwege dit evenement niet mogelijk is. Voor vragen over het evenement kunt u op werkdagen bellen met Gulay van Bijleveld (035) 692 86 44. En voor vragen over parkeren kunt u contact opnemen met Ingrid van Dijk (035) 692 88 76.