Persberichten
---

Nieuwe directie voor beursorganisator VNU Exhibitions Europe

Publicatiedatum: 04-09-2008
---


Beursorganisator VNU Exhibitions Europe heeft een nieuwe directie. De Raad van Commissarissen heeft Ton Otten (51) benoemd tot Algemeen Directeur en John van der Valk (36) tot Directeur Beurzen & Cross Media. Beiden maakten al deel uit van het directie- en managementteam van het bedrijf. Ton Otten als Chief Financial Officer en John van der Valk als Business Unit Manager.
---


De benoeming komt op een moment dat VNU Exhibitions Europe ambitieuze groeiplannen voor de komende vijf jaar heeft geformuleerd. Het bedrijf zet in op intensieve productontwikkeling van de portfolio en voorziet een sterke groei in het aantal beurstitels in Nederland en België. VNU Exhibitions Asia verwacht binnen vijf jaar een verdubbeling van haar omzet in China. VNU Exhibitions Asia dient als voorbeeld voor expansie in andere landen. Binnenkort wordt de benoeming bekend gemaakt van een Chinese mededirecteur met twintig jaar ervaring in de beurzenwereld.

Bijzondere aandacht krijgen de online activiteiten. VNU Exhibitions Europe verwacht de komende jaren een fors aantal online directories in de markt te zetten. Voor de expansie in de opkomende markten is Gerard Leeuwenburgh verantwoordelijk, terwijl Fedde van der Woude de stuwende kracht is achter de online en crossmediale activiteiten.

VNU Exhibitions Europe is marktleider met haar portfolio vakbeurzen zoals Bouwbeurs, VSK, Techni-Show, en tevens toonaangevend met consumentenbeurzen als de Vakantiebeurs, Motorbeurs Utrecht, Bike Motion en Second Home. VNU Exhibitions Europe is een 100 procent dochter van Jaarbeurs Holding.


-.-.-.-.-.-.-


Noot voor de redactie (