Kinderen Basisschool Gestart Met De Langste Tekening Van De Wereld!

05/09/2008 12:01

PR Newswire

BERGEN OP ZOOM, Nederland, September 5 /PRNewswire/ -- bruynzeel-sakura bestaat 60 jaar en trakteert Villa Pardoes! Samen met één van de grootste basisscholen van Nederland, De Sporckt in Tilburg, wordt er op 5 september een spetterend verjaardagsfeest gevierd. Een landelijke actie, met meer dan 850 leerlingen bij de aftrap, moet de aanzet geven tot het behalen van een nieuw wereldrecord; één tekening van minimaal 37 kilometer. bruynzeel-sakura steunt hiermee een kindgericht goed doel; Na 5 kilometer tekening geeft bruynzeel-sakura de complete restyling van één van de acht themahuisjes, ter waarde van 20.000 euro, aan Villa Pardoes cadeau.

Nol Havens van VOF de Kunst, Vriend van Villa Pardoes, zal samen met bruynzeel-sakura CEO John Walthuis het officiële startsein geven voor de Langste Tekening van de Wereld. Door zoveel mogelijk tekeningen te verzamelen gaan we het huidige wereldrecord van 35 km verbreken.

Alle tekeningen kunnen naar bruynzeel-sakura worden opgestuurd en worden daar digitaal aan elkaar geplakt. De complete tekening is zichtbaar op: http://www.bruynzeel.nl/delangstetekening/

Via de teller op de website kan exact worden gevolgd op hoeveel kilometer de tekening staat.

Villa Pardoes.

Een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor gezinnen met kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ouders, broertjes en zusjes genieten gratis van een unieke week vakantie in Villa Pardoes. Het verblijf heeft ruimte om jaarlijks 400 gezinnen te ontvangen voor de vakantie van hun leven. Een herinnering die blijft, wat er in de toekomst ook gebeurt.

bruynzeel-sakura en Villa Pardoes

Met 'Worlds of inspiration' streeft bruynzeel-sakura naar continuïteit bij haar klanten. "Door de 60ste verjaardag van bruynzeel-sakura te koppelen aan de complete restyling van één van de acht themahuisjes in Villa Pardoes, kunnen we ook een deel van hun continuïteit voor de komende jaren waarborgen. Mensen inspireren mee te tekenen aan deze ludieke actie én de ambitie uit te spreken om minstens één huisje te restylen is een fantastische uitdaging voor bruynzeel-sakura en haar klanten. Een uitdaging waar natuurlijk iedereen een bijdrage aan kan leveren via http://www.bruynzeel.nl/delangstetekening/ Aldus bruynzeel-sakura CEO John Walthuis.

Deze ludieke actie wordt eind december verrassend kleurrijk afgesloten en gevierd.

Dus... doe mee met De Langste Tekening van de Wereld!

Let op! vrijdag 5 september einde dag is er ook een ANP Videopersbericht beschikbaar van de spetterende officiële start van De Langste Tekening van de Wereld.

Bergen op Zoom, 5 september 2008
Noot aan de redactie: Heeft u vragen of wilt u beeldmateriaal ontvangen Van De Langste Tekening van de Wereld, dan kunt u contact opnemen met; Diana Goossens, Marketing manager van bruynzeel-sakura bv, Telefoonnummer +31(0)164-214478, e-mail dgoossens@bruynzeel-sakura.com; Rick de Rooij, Communication manager van bruynzeel-sakura bv, Telefoonnummer +31(0)164-214475, e-mail rdrooij@bruynzeel-sakura.com of






-