INLIA


Piketdienst beëindigd 05/09/2008

In de tijd dat het met enige regelmaat voorkwam dat ons bureau om hulp werd gevraagd bij het vinden van onderdak voor asielzoekers die per direct op straat waren beland, werd de piketdienst ingesteld. Ons bureau was middels dit telefoonnummer ook buiten kantooruren, s nachts en in het weekend bereikbaar. In de meeste acute gevallen konden wij snel bemiddelen in opvang voor enkele nachten bij kerkelijke vrijwilligers, andere particulieren etc.

Door het ontstaan van de vele initiatieven voor georganiseerde (gemeentelijke) noodopvang werd er de laatste tijd zelden meer een beroep op onze piketdienst gedaan, reden waarom we hebben besloten deze te beëindigen.

Omdat het bureau op maandagochtend is gesloten maar de medewerkers dan wel aanwezig zijn in verband met interne vergaderingen e.d, is het zgn. noodnummer 050-3137371 dan wel beschikbaar om in dringende gevallen contact te kunnen opnemen. Doet u dat a.u.b. alleen voor zaken die beslist niet tot na 13.30 uur kunnen wachten, zoals bijv. medische problemen waarvoor z.s.m. afspraken moeten worden gemaakt.

Openingstijden en spreekuren

Voor alle overige zaken zijn onze openingstijden maandag van 13.30 tot 17.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Het telefonisch juridisch spreekuur wordt gehouden op dinsdag, woensdag en donderdag van 11 tot 12 uur en vrijdag van 14 tot 15 uur.

Voor het maatschappelijk spreekuur kunt u langskomen of bellen op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10 en 12 uur.