Gemeente Middelburg

Maak een relaxt Gewoon 30 filmpje en win een kartavontuur

Ben jij tussen de 16 en 21 en heb je zin in een uitdaging? Maak dan een kort filmpje waarop te zien is hoe jij of je vrienden relaxt cruisen door een Middelburgse 30 kilometer zone. Bedoeling is dat je jouw filmpje vervolgens âpostâ op YouTube onder de naam gewoonchill en de link voor 1 november 2008 mailt naar ikdoemee@gewoonchill.nl. Meer weten? Kijk dan op www.gewoonchill.nl.

Winnaars
De inzendingen worden beoordeeld door een jury bestaand uit wethouder Verkeer Frank Streng en verschillende communicatiedeskundigen. Daarnaast kunnen bezoekers van YouTube een cijfer geven aan de filmpjes. De 3 winnaars mogen samen met een vriend of vriendin deelnemen aan een kartarrangement.

Freecards met Middelburgse modellen
Om de Gewoon 30 campagne en deze YouTubewedstrijd onder de aandacht te brengen, zijn er speciale freecards gemaakt waarop Middelburgse of aan Middelburg verbonden jongeren (school, bijbaan) poseren. De parkeergarage onder het Stadskantoor diende als fotolocatie en de sportieve voertuigen van ambtenaren van de gemeente zijn ingezet om de jongeren in te laten poseren. In totaal zijn er zes varianten gemaakt waarvan er drie dit jaar worden verspreid op locaties waar veel jongeren komen zoals kroegen, de bibliotheek en scholen. De overige drie freecards worden volgend jaar ingezet. Op het stadskantoor en bij de Zeeuwse bibliotheek liggen de kaarten al klaar en binnenkort vind je ze ook in allerlei uitgaansgelegenheden.


Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 info@middelburg.nl