Alphen - Politieloket opent in stadhuis

Alphen aan den Rijn, 05-09-2008 o Politieteam Alphen aan den Rijn heeft maandag 1 september een loket aan de gemeentelijke publieksbalie in het stadhuis geopend. Vanaf die dag is balie nummer 7 de plek waar kleine aangiften kunnen worden gedaan en vragen kunnen worden gesteld.

Het loket wordt opengesteld vanwege het vertrek van de politie uit het stadskantoor. Men kan gewoon bij de balie terecht en een kaartje opvragen via het computersysteem. De balie is herkenbaar als politiebalie en is van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur geopend.

Hiermee blijft de service van de politie in het centrum van Alphen aan den Rijn op peil, ook nu de overige medewerkers van de politie zijn verhuisd naar het districtsbureau aan de Kees Mustersstraat 2. Teamchef Hil Renema: De voordelen van deze samenvoeging zijn onder meer een betere informatiedeling, flexibelere inzet van personeel en een gelijke werkwijze. Renema benadrukt dat er niet veel verandert voor het publiek. Men kan voor het doen van de kleine aangiften bij deze publieksbalie terecht en daarnaast blijven wij net als voorheen gewoon surveilleren in dit gebied.