Gemeente Maastricht

Aanmelden vrijwilligersprijzen gemeente Maastricht

Wie hebben zich dit jaar weer belangeloos ingezet voor het wel en wee van anderen en verdienen daarvoor volgens u een 'schouderklopje'? Met andere woorden wie komen dit jaar in aanmerking voor de vrijwilligersprijzen? Zaterdag 1 november krijgen we op die vraag een antwoord tijdens de twintigste editie van de uitreiking van de Maastrichtse vrijwilligersprijzen.

Besturen, vrijwilligers en andere personen kunnen vrijwilligers aanmelden. Kent u een vrijwilliger die waardevol werk verricht voor de medemens, natuur of cultuur van Maastricht, meld ons dat dan via een aanmeldingsformulier. Deze formulieren kunt u downloaden op de website www.vrijwilligersprijsmaastricht.nl , afhalen of telefonisch aanvragen bij Trajekt, Capucijnenstraat 43 in Maastricht, telefoonnummer (043) 328 85 88. Vermeld bij het aanvragen van het formulier duidelijk of u een organisatie, een persoon of een jonge vrijwilliger wilt aanmelden. In verschillende categorieën zijn prijzen te verdelen: prijzen voor groepen vrijwilligers, een project of een stichting, prijzen voor personen en een prijs voor een jonge vrijwilliger (tot en met 23 jaar). De enige voorwaarde voor nominatie is dat het werkgebied van de vrijwilligers/ stichting zich binnen de gemeente Maastricht bevindt.

De gemeente Maastricht wil hiermee waardering en dank uitspreken voor het vele werk dat door alle Maastrichtse vrijwilligers belangeloos wordt verricht.