Ingezonden persbericht


Programma Bazart september 2008 - met beschrijvingen

Vrijdag 5 / 23:00 / 3,50

98% TEKNO invites DVS

Dikke Vinger Soundsystem is een gloenieuwe crew uit Den Haag/Gouda die rap naam voor zichzelf aan het maken is. Nieuw talent en gevestigde namen droppen een dynamische mix van acid, tekno en underground hardcore. Met Spootnik, 2R1, Baruch, Exar Live & More.

Zaterdag 6 / 23:00 / ?
REDEMPTION REVERSE
Breakcore. Meer info t.z.t.

Vrijdag 12 / 20:00/ 8,-
JAZZIN' BAZART in samenwerking met PROSPERO
NEW GENERATION BIG BAND MET SENNA
Jazz in Bazart? Yeah boy en het is meteen raak. New Generation Big Band maakt haar naam waar: de band is big en geeft het genre een eigentijdse twist. Verse grooves, pompende funkbeats, een ultrastrakke blazersectie en twee superieure scratchmasters. Het debuut Had je Wat?! werd vorig jaar gepresenteerd in een uitverkochte Melkweg en de band stond op alle grote festivals, van Lowlands tot North Sea. Ook werd druk samengewerkt, met Candy Dulfer, Pete Philly, Benjamin Herman en vele anderen. En vanavond dus met Senna, een van de fijnste (en meest soulvolle) vrouwelijke rappers / zangeressen die er op dit moment in NL rondloopt. Voor outsiders: grote kans dat je haar kent van Mellow, het duet met (man) Pete Philly.

Zaterdag 13 / 23:00 / 6.50
RED SHIFT
Cybergothic supreme door residente Distorted Boy e.a.

Vrijdag 19 / 22:00 / 4,- (donatrices 2,-)
DANSAVOND GROEP 7152
Vanaf september bouwt Groep 7152 elke derde vrijdag van de maand een feestje in Bazart. Groep 7152 zet zich in voor de belangen van lesbische en biseksuele vrouwen. U bent vrouw? U bent minimaal 18? Mooi, dan mag u naar binnen!

Zaterdag 20 / 23:00 / 5.50
ROBÈR GOES LOCO
Een fraai experiment met dj Robèr, resident van de altijd funky Funkey Solid Sessions. Vanavond gaat hij een combo aan met drummer Mark van Dijk. Live beats dus, en dan niet op een klein bijzet-trommeltje. Het illustere duo start met house classics om de zaken vervolgens richting minimal en techhouse op te stuwen. Enjoy the ride.

Vrijdag 26 / 21:00 / 4,50
METALCORE MAYHEM ft. MEET THE STORM, AND SO IT ENDS, & FINALROUND Meet The Storm: verse Rotterdamse screamo/metalcoreband met leden uit Mindscan, A Fire Rising en Butler. Haagse hardcore door And So It Ends. FinalRound: explosieve female fronted metalcore uit Den Haag.

Zaterdag 27 / 23:00 / 6,50
COLLISION (DNB)
Kinematiks dropt de drum&bass in Zoetermeer. Insiders kennen de legendarische party's in De Boerderij en Mevr.LatenStaan. De crew bestaat uit vier vaste dj's, Phors, Nohlen, Zuliani, Shellshock, en vj Proton. Ze nodigen elke editie een aantal bekende gast dj's uit. Dit keer zijn dat Mindsconnect, Pamb & Harsh.

Cultureel Jongerencentrum Bazart / ClubBazart
Loosduinsekade 725
2571 CZ Den Haag
tel: 070 323 96 52
fax: 070 323 07 81


---- --