Ingezonden persbericht


BackupAgent genomineerd voor Rising Star Award in Deloitte Technology Fast 50

Bedrijf bij tien snelst groeiende Nederlandse technologiebedrijven jonger dan vijf jaar

Delft, 5 september 2008 BackupAgent is door Deloitte genomineerd als Rising Star in de Deloitte Technology Fast 50. Dit betekent dat het bedrijf behoort bij de tien snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland die tussen de een en vijf jaar bestaan. Op 25 september aanstaande maakt Deloitte na een elevator pitch van alle genomineerde bedrijven bekend welk bedrijf de felbegeerde Rising Star Award ontvangt. Deze bekendmaking vindt plaats in de Glazen Ruimte in Maarssen. BackupAgent is momenteel ook genomineerd voor een Outstanding Product of the Year 2008 Award van Computer Reseller News (CRN).

De genomineerde bedrijven voor de Rising Star Award zijn op basis van een aantal strenge criteria geselecteerd door een onafhankelijke vakjury, bestaande uit ervaren managers. Belangrijkste criteria voor nominatie in de Rising Star-categorie is de omzetpotentie. Maar ook de aandacht die een bedrijf bijvoorbeeld besteedt aan Research & Development, weegt mee.

De Rising Star Award is onderdeel van de Deloitte Technology Fast 50. Dit is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (in dit geval 2003 2007). Deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten, waaronder software, internet, biotech/life sciences, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken en media/entertainment. Voor bedrijven jonger dan vijf jaar is er de Rising Star-categorie.

Uiteraard zijn we zeer verheugd met de nominatie voor de Rising Star Award , zegt Roland Sars, Director Marketing & New Business Development bij BackupAgent. Het onderstreept dat onze oplossing voor geautomatiseerde online backup en recovery aanslaat in de markt. De sterkte van BackupAgent ligt in de capaciteit om markttrends en behoeften te vertalen in technische innovatie. We hopen de award binnen te halen en in de toekomst in de Deloitte Technology Fast 50 voor te komen.

####

BackupAgent

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf BackupAgent is enkele jaren geleden opgericht en in de afgelopen periode uitgegroeid tot een professionele, internationale organisatie. BackupAgent levert een kant-en-klare oplossing voor automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata. Het management van BackupAgent is een combinatie van Delftse innovatie en IT-veteranen. Backup is een vertrouwensproduct en volgens BackupAgent geldt dat net zo goed voor de organisatie achter de oplossing. Om die reden zijn ondersteuning en service voor BackupAgent even belangrijk als productkwaliteit. Dit uit zich bijvoorbeeld in installatie- en onderhoudsservices door gespecialiseerde technici na aanschaf. Maar ook in de mogelijkheid van dagelijkse monitoring van backups.

Ingezonden persbericht