Ingezonden persbericht



---


Technisch Bureau Gebra is goed op weg

Technisch Bureau Gebra in Noordwijkerhout, specialist in elektrotechnische installatie- en onderhoudsprojecten, gaat zijn wagenpark aanzienlijk uitbreiden met twee VW Caddy's en twee VW Transporters. Afgelopen 3 september heeft Autocentrum Beelen uit Lisserbroek de nieuwe aanwinsten officieel afgeleverd.

Met de vier VW Caddy's die Technisch Bureau Gebra al op de weg heeft komt het totaal - door Autocentrum Beelen geleverde voertuigen - op acht stuks. De groei van Technisch Bureau Gebra wordt hiermee onderstreept.

Sinds de start van de onderneming in 1952 heeft Technisch Bureau Gebra een geleidelijke ontwikkeling doorgemaakt. De kennis en de kwaliteit van de medewerkers houdt gelijke tred met de technologische ontwikkelingen van de markt. Tegenwoordig zijn er 29 medewerkers actief in uiteenlopende vakgebieden: licht- en krachtinstallaties, industriële automatisering, gebouwbeheersystemen, brandbeveiliging en klimaattechniek, stuk voor stuk specialismen waar Technisch Bureau Gebra goed raad mee weet.

De samenwerking met Autocentrum Beelen is gebaseerd op gemeenschappelijke raakvlakken. Beide partners hebben klantvriendelijkheid, kostenbesparing en oplossingsgericht denken hoog in het vaandel staan. Beide ondernemingen danken hun succes in de huidige markt aan onvoorwaardelijke kwaliteit en duurzaamheid. Een gezonde basis voor een bloeiende en mobiele toekomst.

Note voor de redactie:
Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Frank Beelen via Frida Liebeton via 0252 - 41 29 57 of mail: Frida.Liebeton@autocentrum-beelen.nl.


---- --