Ingezonden persbericht


Een elegante krachtpatser voor onbeperkte mobiliteit: AMILO Notebook Si 3655

Ultracompact en toch van alle markten thuis: de nieuwste notebook met zwart & wit design van Fujitsu Siemens Computers

Maarssen, 5 september 2008 -- Fujitsu Siemens Computers heeft de nieuwe AMILO Notebook Si 3655 gelanceerd. Dit is het volmaakte accessoire voor mensen die voor kwaliteit, mobiliteit en prestaties kiezen. Het is de gedroomde reisgenoot: slank, glanzend wit en welgeteld 2,3 kilogram zwaar. Dankzij de geavanceerde Intel(TM) Centrino(TM) 2-processortechnologie en een RAM-geheugen tot 4 GB is het een kleine krachtpatser. De Mobile Intel(TM) Graphics Media Accelerator 4500MHD is zo zuinig dat de batterij tot vier en een half uur meegaat. Een andere troef van de AMILO Si 3655 is het ingebouwde draft-n WLAN, dat overal alle prestaties levert die gebruikers gewend zijn. Met zijn Intel(TM) WiFi Link 5100 AGN is hij zelfs tot vijf keer sneller en krachtiger dan zijn voorgangers. Ingebouwde Bluetooth(TM) en een express card slot voor onder meer UMTS-kaarten vormen een ideaal alternatief. De AMILO Notebook Si 3655 is vanaf september in de gespecialiseerde winkels verkrijgbaar en kost ¤ 999,- (incl. BTW).

De ingebouwde 1.3 megapixel Logitech(TM) QuickCam(TM) met low-light technologie is een lust voor het oog tijdens het chatten - zelfs bij zwak licht. Het WXGA BrilliantView-scherm van 13.3 inch staat voor de beste kleuren, een uitstekende beeldscherpte en een indrukwekkend contrast. Zoals alle AMILO-notebooks heeft ook dit model A+ panelen voor een superieure beeldkwaliteit. De ingebouwde array microfoon weert ongewenste bijgeluiden en garandeert een stemtransmissie van topniveau. De eSATA-poort en de 15-in-1 kaartlezer brengen foto's, muziek en video's snel en moeiteloos over. Een "silent mode" minimaliseert het geluid van de ventilator. Nog praktischer is het knoeibestendige toetsenbord: het vangt tot 50 ml vloeistof op, voorkomt dat dit in het notebook loopt en geeft de gebruiker alle tijd om de machine uit te schakelen en belangrijke gegevens op te slaan.

De AMILO Notebook Si 3655 voldoet met zijn aantrekkelijke zwart & wit design aan alle vereisten: de perfecte bondgenoot voor iedereen die stijl en prestaties op waarde weet te schatten - ook mobiel.


- Einde -

Meer informatie vindt u op het gegevensblad: http://sp.fujitsu-siemens.com/dmsp/docs/ds-amilo-n-si-3655.pdf

Over Fujitsu Siemens Computers:

Fujitsu Siemens Computers is de toonaangevende Europese IT-fabrikant en de marktleider in Duitsland. Met zijn strategische nadruk op innovatieve mobiliteit en producten, diensten en oplossingen voor dynamische datacenters, levert het bedrijf een uniek assortiment van producten en diensten, van notebooks en desktops tot servers en oplossingen en diensten voor de IT-infrastructuur. Fujitsu Siemens Computers is aanwezig op alle belangrijke markten van Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Zijn dienstendivisie is in 170 landen actief. Het bedrijf doet zijn voordeel met de globale samenwerking en het innovatievermogen van zijn twee aandeelhouders, Fujitsu Ltd. en Siemens AG. De nadruk ligt op de specifieke vereisten van de klanten, van grote tot kleine of middelgrote ondernemingen of privégebruikers. Fujitsu Siemens Computers is lid van het United Nations Global Compact Initiative.

Voor meer informatie over sociaal verantwoord ondernemen, bezoekt u: <:blocked::http:/>www.fujitsu-siemens.nl. Hier vindt u ook ons videoplatform met nieuws en achtergrondinformatie. Voor beeldmateriaal bezoekt u de fotoserver: http://www.fsc-mediaserver.com/mediaserver/clientview/server/photo/index.cfm?fuseaction=list&CFID=1353324&CFTOKEN=14984011&fid=5220

PR-contactpersonen:

Christiene Bouwens

Manager Marketing Communicatie

Tel : +31 (0)346 - 598 794 / +31 (0)6-533 86 091

Telefax: +31 (0)346-550152

E-mail : <:blocked::mailto:christiene.bouwens>christiene.bouwens@fujitsu-siemens.com

Marenthe de Nijs

PRima!

Tel:+31 (0)172 - 479913 / +31 (0)6-1850 1806

Telefax: +31 (0)172-479607

E-mail: <:blocked::mailto:marenthe>marenthe@primacommunicatie.nl