Officiële opening nieuw pand i-Hold


Zusterbedrijven Identa, Invens en i-Solve openen nieuw pand in Heteren

HETEREN, 20080822 -- Op 5 september 2008 wordt het nieuwe pand van de i-Hold groep feestelijk geopend. Tot de i-Hold groep behoren de ICT-bedrijven IdenTa, Invens en i-Solve. Zij hebben gezamenlijk een nieuw pand in Heteren betrokken. Een centrale plek in Nederland, direct aan de A50. Alle relaties en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd op vrijdag 5 september 2008 vanaf 16.00, aan 't Veld 3, 6666 MK te Heteren. Tijdens de opening is er uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken en te netwerken met de medewerkers, partners en relaties van de drie bedrijven.

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.
Eventuele giften worden gedoneerd aan KiKa (Kinderen Kankervrij).

Identa ontwerpt, implementeert en beheert geautomatiseerde kantooromgevingen. IdenTa heeft veel ervaring met het aanleggen, ontwerpen en beheren van geautomatiseerde kantooromgevingen, en het adviseren omtrent automatiseringsvraagstukken. De visie hierbij is altijd dat automatisering een investering moet zijn en geen kostenpost.

Invens ontwikkelt dynamische en statische websites voor elke doelgroep op elke schaal. Daarnaast richt Invens zich op de ontwikkeling van webapplicaties, waarmee processen binnen uw onderneming verbeterd kunnen worden, zoals Travis en Radar. Ten slotte kan Invens u helpen met hosting, domeinnaamregistratie en advies over alles wat met internet te maken heeft.

i-Solve werkt vanuit de visie Werken waar je wilt: bedrijfsinformatie overal en altijd bij de hand moet zijn. Dat kan met behulp van online oplossingen. Door de bedrijfsinformatie centraal op te slaan op een locatie die aan het internet verbonden is, kunnen gebruikers er altijd bij. Onafhankelijk van plaats en tijd.