Gemeente Alphen aan den Rijn

bekende artiesten op Lakeside Festival

Nog meer bekende artiesten op Lakeside Festival

Opnieuw is stichting "We love education" erin geslaagd om landelijk bekende artiesten te contracteren voor het Lakeside Festival. DJ Hardwell en DJ Billy the Klit komen op 6 september optreden. Verder staat het Alphense talent DJ Mamba op het programma en is MC Lady Bee een van de presentatoren. Vorige week werd al bekend gemaakt dat Vato Gonzalez, Afrojack en Salah Edin komen optreden.

Vanaf vandaag is de website www.lakesidefestival.nl online. Op deze website staat onder andere achtergrondinformatie over de optredende artiesten en eventuele sponsormogelijkheden.

Voor, door en met jongeren
Stichting We love education is nog op zoek naar jongeren die mee willen helpen met de promotie van het Lakeside festival en/of de op- en afbouw van het terrein op 5 en 6 september. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij pim@lakesidefestival.nl.

Lakeside Festival
In opdracht van de gemeente organiseert stichting We love education een muziekfestival voor de jeugd vanaf 14 jaar. Het festival worden gehouden op het terrein van de dagcamping in het Zegerslootgebied. Op het terrein kunnen komen eettentjes en er kunnen drankjes gekocht worden. Op die manier wordt een festivalsfeer gecreëerd. Jongeren van 16 jaar en ouder krijgen bij binnenkomst een polsbandje en kunnen daarmee zwak alcoholische drankjes kopen. Op het terrein, dat wordt afgeschermd met hekken, is toezicht aanwezig.

© Gemeente

Alphen aan den Rijn

Stadhuisplein 1

2405 SH Alphen aan den Rijn

Tel: 0900 - 481 11 11

Fax: (0172) 46 55 64

gemeente@alphenaandenrijn.nl

Postbus 13, 2400 AA

Alphen aan den Rijn