Ingezonden persbericht


Nieuwe programmering Radio Veronica bekend

Erik de Zwart wekelijks terug op de radio!

Naarden, 21 augustus 2008 | Radio Veronica heeft per 5 september een nieuwe programmering. Hiermee komt Erik de Zwart terug als dj op de Nederlandse radio met het 'Veronica Top 40 Hitdossier' op zaterdagmiddag.

Eén van de grootste veranderingen in de nieuwe programmering van Radio Veronica, die op 5 september in gaat, is de terugkomst van 'Mister Top 40' Erik de Zwart. Hij presenteert de legendarische 'nationale zaterdagmiddaggebeurtenis: het 'Veronica Top 40 Hitdossier'' tussen 15.00 en 18.00 uur. In dit programma behandelt De Zwart de Top 40-lijsten uit de 80's & 90's. Erik presenteerde het laatste stukje van de jaren '80 en de hele jaren '90 de 'Top 40'. Hij is als geen ander 'Mister Top 40' van de 80's & 90's te noemen!

Daarnaast is Radio Veronica-DJ Rick van Velthuysen vanaf 5 september op zaterdag en zondag van 12.00 tot 15.00 uur te horen met 'WeekendRick' bij het station met de beste 80's & 90's hits. Hij presenteert op vrijdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur 'De Volle Vrijdag van Van V.'. Ook Patrick Kicken is weer bij Radio Veronica te horen met een nieuw programma: 'Keihard Kicken' dat hij van maandag tot en met donderdag presenteert tussen 19.00 en 22.00 uur.

Radio Veronica-DJ Erik de Zwart: "Eind vorig jaar heb ik de laatste uren van de 'Top 1000 Allertijden' bij Radio Veronica gepresenteerd. Dat voelde goed, ik ben ook nooit gestopt met radio maken omdat ik het niet meer leuk vond. We hebben nu een vorm gevonden waar ik mij helemaal op en Top 40 bij voel!"

Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica: "De 'Top 40' heeft sinds het ontstaan in 1965 vele presentatoren gehad, maar voor de meeste mensen is er toch maar één echte 'Mister Top 40' en dat is Erik de Zwart. Daarom ben ik blij dat hij bij Radio Veronica het 'Top 40 Hitdossier' gaat presenteren!"

Voor meer wijzingen in de nieuwe programmering zie bijlage.

Radio Veronica

Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Rick van Velthuysen, Erik de Zwart, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht