Ingezonden persbericht


Personalia

Amstelveen, 5 september 2008

Logica benoemt Arco Wagemakers tot Chief Financial Officer Nederland Arco Wagemakers (45) is per september benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) van Logica Nederland. Samen met Chief Executive Officer (CEO) Paul Schuyt vormt hij het dagelijks bestuur van de Nederlandse organisatie van Logica. Arco volgt Bert van der Schelde op die onlangs is benoemd tot financieel bestuurder van de internationale Outsourcing Services-organisatie van Logica.

Vanaf 1987 werkte Arco in verschillende functies voor Phillips in Nederland, Groot-Brittannië en Duitsland. Daarin was hij actief in onder andere de functie van controller, treasurer en CFO bij verschillende bedrijfsonderdelen. Vanaf 2001 tot 2007 vervulde hij de rol van CFO van ICT-dienstverlener AtosOrigin in Saoedi-Arabië. Sinds 2007 was hij vanuit Dubai werkzaam als zelfstandig fondsbeheerder.

'Logica is bezig met een ingrijpend veranderingstraject. Voor het bedrijf is dit een uitdagende periode en ik wil graag een bijdrage leveren om van dit traject een succes te maken', zegt Arco over zijn nieuwe functie.

CEO Paul Schuyt: 'Arco neemt de juiste kennis en vaardigheden mee om onze nieuwe strategie in Nederland verder vorm te geven. Logica wil voor haar klanten de meest innovatieve en betrouwbare business partner zijn. Ik verheug mij erop om samen met Arco dit doel te realiseren.'

Kijk hier voor meer informatie over het Programme for Growth van Logica.

Arco Wagemakers
Klik op de foto voor hoge resolutie