Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Uitbreiding diensten voor Members van het ondernemersplatform

Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol nieuwe partner van MeerBusiness

Het Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol hotel te Hoofddorp is ook toegetreden tot de grote lijst van MeerBusiness partners, waardoor ondernemers nog meer kortingen ontvangen. MeerBusiness is het regionale ondernemersplatform voor directeuren en managers. De hotelketen onderschrijft hiermee de new-businesswaarde van het actieve nieuws- en netwerkplatform in Nederland. Members van MeerBusiness ontvangen vanaf nu in het Crowne Plaza hotel een culinaire businesslunch voor slechts ¤ 22,50 in @The Lobby, geserveerd door Executive Chef Martin Hoppers binnen 45 minuten. Inclusief voor- en hoofdgerecht, koffie of thee en gratis parkeren.

Bent u op zoek naar een perfecte vergaderlocatie? Stop met zoeken, want Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol, gelegen bij businesspark Hoofddorp, biedt u dé perfecte vergader- accommodatie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! De persoonlijke service en de uiterst comfortabele zalen zorgen ervoor dat uw vergadering perfect verloopt. Het Crowne Plaza biedt tevens eerste klas accommodatie voor een heerlijke nachtrust.

Vol trots presenteert het hotel ook haar nieuwe restaurant & bar '@The Lobby'. @The Lobby beschikt over een stijlvol modern interieur en een verrassende kaart. Het interieur is ontworpen door Linda Pitcher van 'LP Hotel Design'. Executive Chef Martin Hoppers en zijn team staan garant voor culinaire hoogstandjes met een lokale insteek. Hoppers, lid van het culinair team Amsterdam, wil graag bewijzen dat er wel degelijk hoogwaardig gekookt kan worden in een luchthaven hotel. Hij gebruikt voor zijn gerechten zo veel mogelijk lokale en verse ingrediënten. Uiteraard kunt u in deze nieuwe horecagelegenheid in de Haarlemmermeer ook uitstekend terecht voor een borrel en hapjes in de bar. Al met al reden genoeg om het prachtige hotel snel te bezoeken. Adres: Planeetbaan 2 te Hoofddorp. Telefoon: 023- 5650000, internet: www.crowneplaza.com/ams-schiphol

René Jansen
Schweitzerstraat 130

2131 RJ Hoofddorp
T: 023-5556800
F: 023-5556804
M: 06-24655292
www.meerbusiness.nl
Ingeschreven bij de KvK Amsterdam onder
RJ Communications bv nummer 34104292