atum: 20080905 Titel: BNR Nieuwsradio winnaar Beste Radioprogramma Subject was: BNR Nieuwsradio winnaar Beste Radioprogramma

Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'On the Move' Beste Radioprogramma 2008

Amsterdam 5 september - Tijdens de uitreiking van de Marconi Awards is 'On the Move' van BNR Nieuwsradio uitgeroepen tot Beste Radioprogramma van 2008. Vanuit theater Spant! in Bussum was de vakjury het erover eens dat het nieuwsprogramma van Nederland dit jaar deze eervolle titel mag dragen.

'On the Move', dat zowel in de ochtend- als in de avondspits wordt uitgezonden, wordt gepresenteerd door Bas van Werven en Niels Heithuis. "Wij zijn enorm gelukkig," aldus Bas en Niels. "De waardering door vakcollega's is een enorme eer."

Nadat BNR Nieuwsradio precies een jaar geleden is overgestapt op een horizontale programmering is het marktaandeel bijna verdubbeld. "Dit is de bekroning op ons werk" volgens Paul van Gessel hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio. "BNR bestaat deze maand precies 10 jaar, een groter geschenk kunnen wij ons niet voorstellen."

BNR Nieuwsradio is in de Randstad te beluisteren op 100.1 FM of kijk op bnr.nl voor de frequenties bij u in de buurt. 'On the Move' is iedere werkdag te beluisteren van 06.00 -

09.30 uur en van 16.00 - 19.00 uur.

-Einde bericht-

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht