Politie Zeeland

W-1745-2008 Voordeur vernield in Middelburg
Vanwege een zakelijk geschil tussen een 30-jarige Middelburger en een 47-jarige man uit Zierikzee, heeft de laatste vrijdag omstreeks 19.00 uur de deur van een woning in de Buitenhovelaan in Middelburg, waarin zich de 30-jarige man bevond, ingetrapt.
De 30-jarige is via het balkon aan de achterzijde van de woning naar beneden gesprongen en is richting Dauwendale gerend. De inmiddels gewaarschuwde politie is met hem terug naar de woning gegaan. De 47-jarige man was nog in de omgeving van de woning aanwezig. Hij verklaarde op het politiebureau een zakelijk geschil met de 30-jarige te hebben. Hij is bereid de schade aan de deur te vergoeden.

Z-1746-2008 Doorrijder na aanrijding, Hulst
Op de splitsing van de Grote Markt en de Steenstraat werd vrijdag om 18.50 uur een fietser uit de gemeente Hulst door een auto aangereden.
De fietser kwam vanuit de Steenstraat. Op de splitsing met de Grote Markt wilde hij de rijbaan oversteken om in de richting van de parkeerplaats te rijden. Een onbekende automobilist kwam op dat moment vanuit de Gentsestraat en reed tegen het achterwiel van de fiets waardoor de achterzijde van de fiets over de motorkap schoof. De fietser werd in de lucht geworpen en viel vervolgens op de rijbaan. Hij liep gekneusde ribben op en is behandeld in het ziekenhuis. De automobilist is na de aanrijding doorgereden.
(