Een klikspaan in de badkamer


SCHOONDIJKE, 20080905 -- Zelf je elektrische vloerverwarming installeren? Geen probleem. Tenminste... Want wie vertelt je nu of je dat goed doet? Dat doet voortaan de Klikspaan, een handig apparaatje dat je `verlinkt' zodra je een fout maakt.

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische vloerverwarming. Met name in de badkamer willen ze deze wel nog wel eens zelf installeren. Het risico bestond alleen dat je tijdens het werk de elementen beschadigde, zonder dat je dat in de gaten had. Daar kwam je dan pas later achter... als je ook de tegels had gelegd en je de vloerverwarming inschakelde.

Daar is nu een oplossing voor: de Klikspaan, een handig apparaatje dat je voorafgaand aan de installatie op de vloerverwarming aansluit. Hij meet de verwarmingselementen door. Bij de minste of geringste beschadiging, geeft hij een schel signaal af.

De monteur
Slaat de Klikspaan aan, leg dan het werk stil en bel de Speedheat monteur. Hij komt zo snel mogelijk gereden om de schade te repareren. Zo voorkom je dat je achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan en - in het ergste geval - de tegels er zelfs weer uit moet halen.

Gratis
De Klikspaan is een product van Speedheat Nederland BV, leverancier van elektrische vloerverwarming. Het wordt gratis meegeleverd bij Quickheat-Floor®, het doe-het-zelf pakket elektrische vloerverwarming. Meer informatie staat op www.quickheat-floor.nl