Mojo Concerts
Gloria Estefan opnieuw in Rotterdam

Uit het niets verscheen opeens Gloria Estefan vorig jaar als hoofdact op de Rotterdamse Erasmusbrug tijdens de Wereldhavendagen. Fans die dit spetterend optredens hebben gemist, kunnen nu opgelucht adem halen, want de latin diva komt terug naar de Maasstad. En dat is vrij unieke gebeurtenis, want hiermee staat de Amerikaans/Cubaanse zangeres voor de eerste keer sinds twaalf jaar op de bühne van de Rotterdamse Ahoy.

Tussen 1996 en 2008 is er veel gebeurd in het leven van de wereldster: muzikale hoogtepunten (juweeltjes van top tien hits als Rhythm Is Gonna Get You, Can't Stay Away From You, Anything For You en 1-2-3) werden afgewisseld met persoonlijke dieptepunten (auto-ongeluk in 1990 met bijna fatale afloop). Gelukkig wist Estefan al haar problemen te overwinnen met de release van succesvolle Spaanstalige albums als Mi Tierra en (recentelijk) 90 Millas. Net als met het optreden op de Erasmusbrug staat het concert in Ahoy in het teken van alle grote hits van Estefan. Laat je deze keer niet verrassen, de enige echte latin diva is in aantocht!

Let op: op donderdag 29 mei start om 17.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 30 mei 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het Gloria Estefan concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl/gloriaestefan.

Vrijdag 5 september 2008
Ahoy - Rotterdam
Entree: ¤ 65,-/¤ 61,-/¤ 58,-/¤ 55,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 31 mei om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel http://www.livenation.nl> online kaarten hier.

http://www.mojo.nl/disclaimer