Margareth Koevoets, directeur P3transfer zakenvrouw van het jaar


ETTEN-LEUR, 20080906 -- Margareth Koevoets, directeur P3transfer is vrijdag 5 september 2008 tijdens een feestelijke en zakelijke netwerkbijeenkomst binnen het evenement "Lekker Etten-Leur" door een deskundige jury uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar 2008 in Etten-Leur. Ze heeft de BOV-trofee (Beste Ondernemers Visie) feestelijk in ontvangst mogen nemen. Een waardevolle bekroning op het investeren, het durven nemen van risico's, maar vooral het keihard werken van Margareth Koevoets. Zeer verdiend, als u bedenkt dat P3transfer net 3 jaar bestaat. De organisatie telt inmiddels 65 medewerkers en groeit hard. P3transfer ontwikkelt medewerkers in organisaties.

De criteria waaraan de jury de genomineerden onderworpen heeft, waren onder meer het onderscheidende vermogen op het gebied van originaliteit, durf, innovatief vermogen, personeelsbeleid en/of maatschappelijke betrokkenheid. Daarbij moest geheel duidelijk zijn dat de genomineerde een aantoonbare bijdrage heeft geleverd aan de groei van de organisatie. Koevoets voldoet met haar HRM-gebouw, initiatieven op het gebied van in- en externe communicatie, de investering in merkidentiteit en haar innovaties op het gebied van de dienstverlening van P3transfer, ruimschoots aan de gestelde criteria.

De jury was onder de indruk van Koevoets. Zij gaven in het eindoordeel onder meer aan dat Koevoets een zeer gedreven en enthousiaste zakenvrouw is. Zij heeft met P3transfer een heldere visie voor ogen. Voor de klanten en de markt is het geheel duidelijk wat P3transfer doet, waar ze voor staat en waar de organisatie heen gaat. Daarbij heeft zij de non-profit cultuur van de organisatie in zeer korte tijd weten om te zetten naar een klantgestuurde organisatie. Gestegen omzet- en winstcijfers zijn hiervan het gevolg. Dit zijn enkele redenen geweest voor de jury om Koevoets te benoemen tot zakenvrouw van het jaar.

"Onderschat je concurrenten niet" zijn woorden van Margareth Koevoets. "Medegenomineerden Chantal Biljard van Smart Sign BV en Agnes Tomesen van Agnes Tomesen Makelaardij waren niet voor niets genomineerd. Krachtige vrouwen die het ondernemersschap op het lijf geschreven is. En toch heeft de jury mij benoemd tot Zakenvrouw van het jaar 2008 en daar ben ik ontzettend blij mee. Met trots mag ik de titel met me mee dragen. Ik heb mijn tanden vanaf dag één in P3transfer gezet en met heel veel plezier gebouwd aan de organisatie. We zijn er nog niet, maar ik ben ongelooflijk trots op de organisatie die er nu staat en in het bijzonder op de medewerkers en docenten zonder wie dit resultaat nooit behaald was. Onze klanten wil ik graag ook noemen. Het onvoorwaardelijke vertrouwen en de relatie die we met ze hebben ongebouwd, waardeer ik enorm en is van onschatbare waarde. Als u ziet wie we tot onze klantenkring mogen rekenen, kan ik niet anders dan zeggen dat we als team bestaande uit klanten, relaties, docenten en medewerkers van P3transfer bijzonder succesvol zijn. Hartelijk dank daarvoor. Het is dus niet moeilijk, integendeel, om met evenveel enthousiasme en gedrevenheid door te gaan met de ontwikkeling van P3transfer. Een prijs als deze geeft me extra energie en sterkt me in het continueren van de ingeslagen weg. "P3transfer is een organisatie waar de markt, als het aan mij ligt, nog veel van gaat horen. Een organisatie waar ik ongelooflijk trots op ben. Iedereen die heeft bijgedragen aan het behalen van deze bijzondere onderscheiding, hartelijk dank", aldus Koevoets.

De genomineerden werd gevraagd een goed doel uit te kiezen, waar een deel van de opbrengst van het evenement aan geschonken wordt. Stichting Baja is het gekozen goede doel van Margareth Koevoets. De stichting heeft als doel de leer- en ontwikkelingsmogelijkheden in Afrikaanse landen te bevorderen. Momenteel worden door Stichting BAJA diverse scholen gebouwd c.q. verbouwd en/of gerenoveerd in het Magoya-gebied, in het westen van Kenia. Het behoeft geen toelichting dat Koevoets een initiatief als dit meer dan toejuicht. Een bijzondere stichting met een bijzonder doel.



P3transfer
P3transfer ontwikkelt medewerkers in organisaties. P3transfer helpt organisaties de capaciteiten van medewerkers te ontdekken, kennis en vaardigheden te ontwikkelen en professioneel gedrag te stimuleren. Zij zetten hier op maat opleidingen, trainingen, cursussen (al dan niet gesubsidieerd), EVC (Erkenning Verworven Competenties), competentiemanagement en coaching voor in. De trajecten worden zo opgezet en ontwikkeld dat deze optimaal aansluiten bij de praktijk van mensen en het uiteindelijke doel van de organisatie. P3transfer opereert landelijk.