Gemeente Beek


Zondagochtendsessie Genhout 7 september

Meepraten over gemeentelijk beleid? Bezoek de Zondagochtendsessies!

Het college van Burgemeester en Wethouders komt naar u toe. Zoals het woord al zegt, bezoeken we op zondagochtend telkens een kern van Beek. U kunt dan onder het genot van een kop koffie en een stuk vlaai praten met de collegeleden. Het is niet de bedoeling dat u het hier gaat hebben over een losliggende stoeptegel of een niet werkende straatlantaarn. De bedoeling is dat het college grotere signalen direct in de wijk oppikt. Waaraan heeft u behoefte? Wat loopt goed, wat niet (m.b.t. gemeentelijke aangelegenheden uiteraard)?

Graag ontvangen we u, inwoners van Genhout, op zondagochtend 7 september in Café Restaurant Aan de Meule in Genhout. Aanvang is 11.00 uur, na te streven eindtijd 13.00 uur. Wilt u aanschuiven? Dan zouden we het op prijs stellen wanneer u dit vooraf aan ons kenbaar maakt. Dit in verband met de catering. Stuur een e-mail naar info@gemeentebeek.nl.

Telefonisch aanmelden kan ook op tel: 046-43 89 306 (Communicatie). Vermeld u bij opgave uw naam, adres en telefoonnummer en/of e-mailadres.