Boer & Croon treedt toe tot Raad van Organisatie-Adviesbureaus

10/09/2008 14:51

Raad van Organisatie-Adviesbureaus

Amsterdam, 10 september 2008 - Boer & Croon Corporate Strategy, onderdeel van de Boer & Croon groep, is per 1 september jl. toegetreden tot de ROA (Raad van Organisatie-Adviesbureaus).

Boer & Croon Corporate Strategy is een adviesbureau dat zich onder andere toelegt op adviseren, het realiseren en het verbeteren van de strategie en de performance van haar klanten. Boer & Croon is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en beschouwt een volwaardig lidmaatschap van de organisatie van hoogwaardige adviesbureaus als een logische stap. De ROA code en de code of conduct van Boer & Croon Corporate Strategy vormen naast de ISO 9001 certificering onderdelen van professionaliteit waarmee Boer & Croon de markt wil bedienen. Ook wil Boer & Croon hiermee een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van het adviesvak.

Boer & Croon staat voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van consulting, corporate Finance en management. De unieke combinatie van deze activiteiten stelt ons in staat strategische vraagstukken van klanten te doorgronden en daadwerkelijk op te lossen. Van inspiratie tot realisatie. Boer & Croon combineert als geen ander toonaangevende denk-, durf- en daadkracht. Een ijzersterke mix waarmee we snel een vernieuwende weg kunnen inslaan naar duurzaam betere prestaties. De groep telt ongeveer 450 ervaren consultants, managers en stafmedewerkers.





http://www.roa-adviess.nl