Politie Brabant-Noord

Getuigen van aanrijding gezocht

's-Hertogenbosch, 10-09-2008

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Graafsebaan/Berlicumseweg. Dinsdagmiddag rond 17.00 uur zijn twee auto's op elkaar gebotst. Vermoedelijk is een van de bestuurders door rood licht gereden. Daarom is de politie op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Een 32-jarige Eindhovenaar reed op de Graafsebaan in de richting van de oprit naar de A59. Hij wachtte naar eigen zeggen bij de kruising voor rood licht om rechtdoor de oprit op de rijden. Op dat zelfde moment kwam een 27-jarige man uit Den Dungen uit de richting van Oss via de afrit van de A59. Hij stond naar eigen zeggen aan de overzijde van de kruising te wachten voor rood licht. Hij wilde linksaf slaan om de Berlicumseweg op te rijden.

Volgens de verklaringen van de bestuurders kregen ze beide groen licht en begonnen te rijden. Op het kruisingsvlak van de kruising Graafsebaan/Berlicumseweg botsten ze op elkaar. Beide auto's zijn total-loss. De schouder van de man uit Den Dungen raakte door het ongeval uit de kom. Getuigen van de aanrijding kunnen zich melden bij de politie in Rosmalen via: 0900-8844.