Persbericht

Bijzonder Jubileum bij Audax !

Rien van der Griend 50 jaar bij Audax.

De heer R. (Rien) van der Griend werd op 4 augustus 1944 geboren te Bussum en trad 50 jaar geleden in dienst van Audax.

Rien van der Griend begon zijn lange loopbaan op 11 augustus 1958 door als magazijnhulp in dienst te treden van Classics Lektuur te Bussum (sedert 1977 onderdeel van Audax). Hij werkte zich de jaren daarna op tot magazijnchef en bedrijfsleider van het distributiecentrum Amersfoort. Vervolgens werkte hij, na zijn verhuizing naar Brabant, vele jaren voor de Audax-bedrijven Betapress en PVO en Media Logistics. Aanvankelijk als staffunctionaris Goederenbeheer, later nadat hij zijn cursus magazijnbeheer met succes had afgerond, via goederenbeheerder in vele functies binnen Audax als goederenbeheerder uiteindelijk in zijn huidige functie van Coördinator Commerciële Planning en Control.

In 1989 werd Van der Griend lid van de Audax medezeggenschapsraad en in 1996 werd hij gekozen tot voorzitter van de centrale Audax Ondernemingsraad. Een rol die hem op het lijf is geschreven en waarmee hij zijn betrokkenheid bij Audax op een constructieve wijze invulling kan geven. Zijn betrokkenheid blijkt ook uit het feit dat Rien in 2006 geen gebruik wilde maken van de mogelijkheid met pre-pensioen te gaan. Hij werkt liever door tot aan zijn 65e verjaardag is zijn devies.

Carel Bikkers (voorzitter Hoofddirectie Audax): "In Rien van der Griend vindt Audax een trouwe en toegewijde medewerker en een uitstekende voorzitter van de Ondernemingsraad die op zijn eigen karakteristieke wijze bijdraagt aan het succes van Audax."

Audax is een veelzijdige organisatie die zich in de breedste zin van het woord bezighoudt met het uitgeven, verspreiden en retailen van media- en aanverwante producten. Vanuit het Audax-complex in Gilze worden wekelijks circa 3 miljoen exemplaren tijdschriften, Nederlandse en buitenlandse kranten, boeken en kantoorartikelen verzonden.

(einde persbericht)

Audax