Dienstenbond CNV

Nieuws

11 augustus 2008

CNV Dienstenbond gaat voor een goed ISP voor ABN AMRO Fortis, gaat u mee?

Hierbij treft u de belangrijkste uitgangspunten van CNV Dienstenbond aan voor het Integraal Sociaal Plan (ISP).

Op 10 september as. zal er voor het eerst inhoudelijk worden onderhandeld. Naar aanleiding van de door CNV Dienstenbond gehouden enquête onder leden en niet-leden en discussies met onze kaderleden zijn wij tot onderstaande punten gekomen. Graag horen wij voor 4 september as. of u zich hier in kunt vinden.

Zoals in eerdere info's is gemeld, is het tot stand komen van een integraal sociaal plan een complex gebeuren. Technisch gesproken zullen wij bij ABN Amro en Fortis twee sociale plannen afspreken die gelijkluidend zijn. Dit betekent wel dat wij de uitkomst van de onderhandelingen afzonderlijk aan de leden van ABN Amro en Fortis voor zullen leggen ter goedkeuring. Uw collega die nog geen lid is mag uiteraard wel meestemmen en meepraten over het ISP als hij lid wordt. Hoe meer leden, hoe meer wij onze uitgangspunten kunnen verdedigen en hoe beter het ISP er uit zal komen te zien!

Voor vragen of opmerkingen over deze info kunt u contact opnemen met uw bestuurder Ahmed Kansouh 023-5651052
(a.kansouh@remove-this.cnvdibo.nl) of Bernard Jan de Groot 010-2651111 (b.degroot@remove-this.cnvdibo.nl).

Lid-werft-lidactie: Altijd Prijs!

In de eerste helft van 2008 voeren we een speciale lid-werft-lid actie met mooie prijzen! De opzet is eenvoudig. Naast de gebruikelijke waardebon van EUR 10.00 ontvangt u bij het aanbrengen van elk nieuw lid een waardepunt. Met 3 waardepunten kunt u al een fraai cadeau verkrijgen. Maar voor het werven van 5 of 10 leden kunt u kiezen uit nog mooiere cadeaus. Ga voor de actie naar onze website: www.cnvdienstenbond.nl.
Let op: het nieuwe lid moet wel werkzaam zijn in onze sectoren en vallen onder CNV Dienstenbond. Doe mee voor een sterkere bond en een mooie prijs!

Het is altijd prijs met de lid-werft-lidactie van CNV Dienstenbond! Kijk voor de ledenwerfactie op www.cnvdienstenbond.nl