Ingezonden persbericht

Woensdag 10 september 2008

Inrichting pool-, snooker-, dart- en bowlingcentrum Pooltime: indrukwekkend en trendy

Decoussemaecker Interieurs is verantwoordelijk voor de inrichting van het pool-, snooker-, dart- en bowlingcentrum Pooltime in Houten. Toekomstige bezoekers mochten al een kijkje nemen in het centrum dat eind september officieel haar deuren opent.

In de enorme ruimte is er de mogelijkheid om te poolen, snookeren, darten, bowlen, maar ook om te loungen. Interieurvormgever Guido Decoussemaecker heeft er voor gekozen het loungegedeelte centraal te vestigen en heeft met de wit lederen banken gezorgd voor een zeer trendy uitstraling. Er is gebruik gemaakt van grote, witte laquélampenkappen met fuchsialicht. In de bar zijn panelen van epoxyhars met aluminiumsnippers verwerkt. Door de led-verlichting, achter de barpanelen, worden de verschillende kleuren die in het materiaal verwerkt zijn geaccentueerd. Boven de bar hangen unieke lampen waar ook panelen van epoxyhars voor gebruikt zijn.

De eerste reacties over het interieur van de 1800 m² tellende ruimte, die de eigenaren Fred Bruis en Paul Jellema in ontvangst namen, waren: indrukwekkend en trendy. Dit is precies wat zij wilden horen van hun toekomstige bezoekers. ''De meeste bowlingbanen lijken erg op elkaar, dat wilden wij niet. We wilden iets anders dan de caféachtige sfeer, die je bij de meeste bowlingbanen vindt. Guido Decoussemaecker is heel creatief en voelde precies aan wat wij wilden'', aldus Fred Bruis.

Paul Jellema: "Wat wij belangrijk vinden is een trendy uitstraling van het geheel. Zoals stoelen, tafels, bar, verlichting, dat moet allemaal bij elkaar passen. De kracht van Guido is dat hij middels kleine details toch iets groots kan neerzetten. Hij is bovendien in staat ook binnen ons gestelde termijn en budget te werken."