Syntens


---

Nederlands Duits bouwcongres over energie

Saxion Hogescholen en Syntens organiseren met de Handwerkskammer Münster een bouwcongres op 11 september van 09.30 - 15.45 uur in het Handwerkskammer Bildungszentrum in Münster. Tijdens dit congres staan 'bouw en energie' centraal.

Klimaatmodellen via nieuwe concepten voor energie-efficiëncy, Nederlandse en Duitse regelingen voor energiebesparing voor gebouwen en inzichten hoe het huis van de toekomst eruit zal zien. Het passeert aanstaande donderdag allemaal de revue.

De sprekers zijn experts afkomstig van instellingen die een vooraanstaande positie en een vooruitlopende rol ten aanzien van de genoemde thema's innemen. De inhoud van het congres is van belang voor alle personen, bedrijven en instellingen die in de EUREGIO betrokken zijn bij de bouwsector.

Vooral ook deelnemers uit Nederland worden van harte welkom geheten - er wordt simultaan vertaald tijdens de lezingen van de sprekers. Deelname aan het congres is kosteloos; aanmeldingen kunnen telefonisch worden doorgegeven op telefoonnummer 053 - 487 14 98 waar ook nadere informatie kan worden gevraagd.