SolarTotal finalist ondernemersprijs Ernst & Young

11/09/2008 09:43

PR Newswire

BEMMEL, Nederland, September 11 /PRNewswire/ --

- ERNST & YOUNG: finalisten Entrepreneur of the Year 2008 bekend

SolarTotal, actief in verschillende landen waaronder België, Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje is doorgedrongen tot de finale van Ernst & Young Entrepreneur of the year 2008 Nederland. Tijdens de galafinale in Rotterdam op 11 oktober wordt duidelijk of SolarTotal, vertegenwoordigd door Kees Onstein, ook met de eer gaat strijken en zich beste ondernemer van Nederland mag noemen.

"Het is schitterend om in deze finale te mogen staan", zegt Kees Onstein. "Het is een waardering voor iedereen die bij ons bedrijf werkt. Op deze manier erkenning krijgen voor het werk dat we doen en de weg die we als onderneming zijn ingeslagen voelt bijzonder eervol. Nu SolarTotal in de finale zit, willen wij die natuurlijk winnen ook."

Achtergrondinformatie

Ernst & Young organiseert nu voor de 14e maal de Entrepreneur of the Year verkiezing in Nederland om succesvol ondernemerschap te detecteren en te belonen. De reden voor het instellen van deze prijs is om wereldwijd succesvol ondernemerschap te ondersteunen en om de betrokkenheid van Ernst & Young bij ondernemers en het ondernemerschap te onderstrepen.

De jury hanteert als belangrijkste criteria voor het toekennen van de Award de wijze waarop de ondernemer zijn onderneming succesvol heeft gemaakt, ondernemersstrategie, de prestaties van de onderneming en de visie van de onderneming zelf.

De verkiezing van de Entrepreneur of the Year is een competitie die jaarlijks in zo'n 40 verschillende landen wordt gehouden. De nationale winnaar is automatisch genomineerd voor de World Entrepreneur Of The Year verkiezing, een wereldwijde competitie met een galafinale in Monaco in juni 2009.

Meer informatie kunt u vinden op de Entrepreneur of the Year website: http://www.eoy.nl

http://www.solartotal.com