It suits fashion rap met eerste internationale stappen


Nieuwe ERP-oplossing voor fashionbedrijven beschikbaar op Duitse markt

IJSSELSTEIN, 20080911 -- it suits Fashion komt tegemoet aan de vraag naar goede internationale en met name betaalbare ERP oplossingen van fashionbedrijven met 1 tot 250 gebruikers. Vanwege de toenemende internationale marktvraag, is voor it suits Fashion het eerste internationale samenwerkingsverband aangegaan met de Duitse Microsoft Partner Hanse Consulting GmbH.

Hanse Consulting GmbH uit Hamburg heeft reeds jaren ervaring met de marketing en verkoop van Fashion ERP systemen op de Duitse markt. Dipl.-Ing. Christopher Hähne, mede-eigenaar van Hanse Consulting GmbH: `Ik ben verheugd dat er nu een goede gespecialiseerde fashion ERP oplossing beschikbaar is die tevens betaalbaar is. In het verleden konden we door het prijsniveau een groot deel van onze doelgroep niet bereiken. Nu kunnen we deze markt bedienen met een -in alle opzichten- passende oplossing. Ik zie met it suits Fashion grote mogelijkheden in Duitsland.'

Over de oplossing
it suits Fashion is een flexibele business management oplossing, gebaseerd op de meest recente versie van Microsoft Dynamics NAV en is specifiek toepasbaar gemaakt voor bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires.
it suits Fashion is ontwikkeld door experts in IT voor Fashion met meer dan 15 jaar ervaring in de fashionbranche zelf en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software voor deze branche. De oplossing onderscheidt zich in het bijzonder vanwege de voordelige prijsstelling, de hoge mate van inzichtelijkheid, herkenbaarheid met andere Microsoft producten en de integratie hiermee.





Ingezonden persbericht