Ingezonden persbericht


Logitech stelt Rogier Volmer aan als Country Manager Benelux

Amersfoort, 12 september 2008 - Logitech heeft Rogier Volmer (37) aangesteld als Country Manager Benelux. Rogier neemt in zijn functie de verantwoordelijkheid over van Robert van de Vegte die deze functie ad interim vervulde naast zijn Northern Europe verantwoordelijkheid.

Met Rogier haalt Logitech veel ervaring en marktkennis binnen. Voor zijn aanstelling bij Logitech werkte hij negen jaar voor Philips waar hij opklom tot Marketing Director Peripherals and Accessories Europe. In deze periode heeft hij veel kennis opgebouwd van zowel de PC Periperals als accessoires markt in binnen- en buitenland. Daarvoor werkte Rogier als Sales Manager bij McDOS, Logitech's retail distributeur in Nederland. In zijn nieuwe functie van Country Manager is Rogier verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van Logitech in de Benelux. Zowel het Nederlandse als het Belgische team valt onder zijn verantwoordelijkheid.

Rogier over zijn overstap: "Logitech zet de toon op de markt voor randapparatuur. Het is een geweldig merk en heeft fantastische producten. Logitech zal de komende jaren alleen maar groter worden en verder uitbreiden in het productaanbod. Meer en meer zal de woonkamer worden opgezocht zoals met de Harmony universele afstandbedieningen en met de nieuwe streaming producten zoals Squeezebox". Voor de Squeezebox komt Logitech met een productrange voor de consument die op zoek is naar een oplossing om alle aanwezige digitale muziek en internet radio overal in huis te kunnen beluisteren. "De ambities van Logitech zijn groot en ik vind het een enorme uitdaging om die ambitie in de Benelux te realiseren." Aldus Rogier. Ook Regional Director Northern Europe Robert van de Vegte is verheugd. Hij ziet Rogier als de juiste man op de juiste plaats "Ik ben ervan overtuigd in Rogier de juiste persoon voor Logitech en haar partners te hebben gevonden om onze ambitieuze groeiplannen te kunnen verwezenlijken."

Logitech

Logitech is wereldmarktleider in persoonlijke randapparatuur en innoverende kracht op het gebied van PC navigatie, internet communicatie, digitale muziek, home entertainment bediening, game controllers en draadloze apparaten. Logitech International is een Zwitsers bedrijf dat werd opgericht in 1981 en genoteerd is aan de SWX Swiss Exchange (LOGN) en aan de Nasdaq Global Select Market (LOGI)

Logitech, the Logitech logo, and other Logitech marks are registered in the United States and other countries. All other trademarks are the property of their respective owners. For more information about Logitech and its products, visit the Company's Web site at www.logitech.com.

Neem voor meer informatie contact op met (niet voor eindgebruikers!): Logitech Benelux: Simone van Zuylen Bex*communicatie Marketing Manager Benelux Serge van Rooij / Richard Zuidgeest Tel : 033-4511776 Tel: 040-2945252
Fax : 033-4511770 Fax : 040-2945299
e-mail: simone_vanzuylen@eu.logitech.com e-mail: svrooij@bexcommunicatie.nl www.logitech.com e-mail: rzuidgeest@bexcommunicatie.nl www.bexcommunicatie.nl / www.bexblog.nl
Lezersinformatie: 020-2008432
Beeldmateriaal: www.logitech-net.com

---- --