Ingezonden persbericht


Persbericht Amsterdam, 4 september 2008

Knallen op het Noorderparkfestival met The Partysquad, dj Chainsaw en een dansende Miss Noordje!

Kom naar het Noorderparkfestival, op zaterdag 13 september en zondag 14 september. De toegang is gratis. Met onder andere op zaterdag The Partysquad, dj Chainsaw en een dansende Miss Noordje en zondag hiphop, dans en het levenslied. Het festival is in het Florapark aan de Wingerdweg in Amsterdam-Noord.

Zaterdagavond om 21.00 uur barst het feest los met een vuurwerkshow door Art Ephémère opgevolgd door spetterende optredens van Miss Noordje, The Partysquad en DJ Chainsaw.

Op zondag 14 september vanaf 12.00 tot 21.00 uur optredens door jong talent uit Amsterdam-Noord: de Lijpe Chickies, Dobbelsteen, Shemayra, The Pedveys en Mbush. Maar ook andere bekende artiesten, zoals Giovanca. Zij is een prachtige zangeres en één van de talenten van 2008. En Fouradi, bekend van de hits Flipmuziek, 1 Ding en Een nacht met jou.

Wil je wat anders? Op het Noorderparkpodium vooral levenslied met Wesley Bronkhorst en Stef Ekkel, op het Rozentuinpodium wereldmuziek met Labryenco en Neco Novellas. In de Noorderparkkamer kan men lekker lezen, luisteren naar verhalen of een workshop poëzie volgen.

Naast het Floraparkpodium bouwt het Skatepark Amsterdam een mini-ramp waar je demo's kunt zien of je kunt er korte skateboardlessen volgen. Teveel actie? Dan kun je je uitleven op schildersdoeken die in de tien meter hoge Kunsttoren worden gehangen.

Zin in poffertjes, een Italiaanse ijsje, een Surinaamse wrap of een patatje? Er is voor een ieder wat wils.

Het Noorderparkfestival is goed te bereiken met openbaar vervoer, auto en fiets. Bezoekers kunnen hun fiets gratis stallen in de Locker mobiele fietsenstalling in het Florapark.

De derde editie van het Noorderparkfestival is een initiatief van het stadsdeel Amsterdam-Noord en georganiseerd door Stichting JAM.

Kijk voor het complete programma of voor meer informatie op www.noorderparkfestival.nl.

Voor de pers,

Ingezonden persbericht