Protestantse Kerk in Nederland


Studiedag over gebed en genezing

za 13 september 2008
Onder de titel Kyrië en Gloria wordt een studiedag gehouden over verwachtingsvol bidden om genezing en omgaan met gebrokenheid. De dag is bedoeld voor gemeenteleden, predikanten, kerkenraden, zieken en zorgenden.

In de ochtend zijn er lezingen van prof. dr. Kees van der Kooi en Chaplain Rob Lens van Rijn en Lia Lens van Rijn-v.d. Plaat (resp. pastor en arts in Burrswood Christian Hospital and Place of Healing in Engeland).s Middags zijn er workshops. Medewerking wordt o.a. verleend door drs. Nynke Dijkstra, ds. Martin Snaterse, ds. Willem Smouter, ds. Jan-Maarten Goedhart, ds. Pieter ter Veen, ds. Piet Schelling, ds. Harmen de Vries en ds. Botty Janssens. De dag wordt afgesloten met een viering onder leiding van ds. Reinhard van Elderen.

De studiedag wordt georganiseerd door de Protestantse Kerk in Nederland samen met de Charismatische Werkgemeenschap Nederland.

De dag wordt gehouden op zaterdag 13 september 2008 in de Opstandingskerk van de Protestantse Gemeente in Houten. Aanmelden: EUR
20,00 overmaken op giro 799 60 43 t.n.v. Stichting CWN, via cwn.org@dbinet.nl of telefonisch (0184) 66 20 48. Meer informatie op www.pkn.nl/pcte.