Ingezonden persbericht

Cultuurnacht Almere pakt weer uit

Cultuurnacht Almere pakt dit jaar weer uit! Zaterdag 13 september zijn de Esplanade en het Forum in het Stadshart weer het decor voor de spetterende aftrap van een veelbelovend cultureel seizoen. Noteer het nu vast in je agenda en laat je wederom een avond lang trakteren op theater, dans, muziek en kunst.

Ook dit jaar is de Cultuurnacht er weer voor iedereen. ISH trapt af met een spectaculair optreden. Daarna staan de Esplanade, het Forum en de Schouwburg in het teken van ondermeer opera, graffiti, architectuurrondleidingen, de amateurkunstmarkt en dit jaar ook met lekker eten. Geniet van optredens van ondermeer het AJSO, dans mee met het tango orkest. Laat je verrassen door Pipslab, laat je mee voeren door poëzie, laat je interviewen in de Pauwtomaat of ga uit je dak bij de battle of rap. Dit is nog maar een greep uit het programma: er valt nog veel meer te ontdekken tijdens de Cultuurnacht.

Alle activiteiten tijdens de Cultuurnacht zijn vrij toegankelijk. De Cultuurnacht is een samenwerking van Bibliotheek Almere, CASLa, Corrosia!, Kunstencentrum de Kunstlinie, Museum de Paviljoens en de Schouwburg. Tijdens de nacht zijn ook enkele andere Almeerse culturele initiatieven actief.

Noot voor de redactie /