Ingezonden persbericht


Geïnteresseerden mogen kijkje nemen

Openstelling bouwplaats
Plan Granpré Molière in Slootdorp

De bouwplaats van het nieuwbouwplan Plan Granpré Molière in Slootdorp is op zaterdag 13 september 2008 open voor publiek. Van 11.00 tot 13.00 uur krijgen belangstellenden de kans om uitgebreid kennis te maken met het plan en de huizen die er verrijzen. Tijdens de openstelling worden de bezoekers voorzien van álle benodigde informatie over het project.

In nieuwbouwplan Plan Granpré Molière worden in totaal 36 woningen gerealiseerd: 27 koopwoningen, in vijf verschillende typen, en 9 huurwoningen. Daarnaast worden zes vrije kavels bebouwd. Van sommige typen is nog een enkele woning te koop. Bovendien wordt binnenkort gestart met fase twee. Voor wat betreft die tweede fase zijn er nog verschillende huizen beschikbaar.

'Tijdens de openstelling van de bouwplaats krijgen bezoekers de gelegenheid om een kijkje te nemen in de verschillende woningen,' vertelt Bert ter Haak, projectontwikkelaar van Bouwcompagnie Project bv. 'Maar ook kunnen ze kennismaken met het totale plan, de woonomgéving.' Medewerkers van het betreffende makelaarskantoor staan tijdens de openstelling paraat om de aanwezigen te informeren over het nieuwbouwplan en de woningen. Bovendien krijgen de bezoekers desgewenst een informatiepakket mee naar huis.

De verschillende woningen in Plan Granpré Molière, vernoemd naar de ontwerper van Slootdorp, vallen op door een geheel eigen architecttonische stijl. Naast de bebouwing is er veel aandacht geschonken aan de omgeving. Zo is er alles aan gedaan om het plan compleet te laten aansluiten op het omringende polderlandschap. 'Mooi en natuurlijk wonen' is het credo bij de ontwikkeling van het plan, door Bouwcompagnie Project bv, de ontwikkelingsafdeling van Wooncompagnie.

Prima op schema
De bouwwerkzaamheden verlopen zeer voorspoedig. 'We liggen prima op schema,' aldus Bert ter Haak. 'In het eerste kwartaal 2009 zullen de woningen naar verwachting worden opgeleverd.' Het Plan Granpré Molière is één van de laatste fases van de herstructurering van Slootdorp, die nu zeven jaar aan de gang is. De gemeente Wieringermeer staat op dit moment op het punt om te starten met het aanbrengen van de openbare infrastructuur.

Meer informatie over het Plan Granpré Molière en de woningen is te vinden op www.bouwcompagnie.nl/slootdorp

Wooncompagnie
Geldelozeweg 41
1625 NW Hoorn
Tel.: 0229 - 751165 Fax: 0229 - 751151
www.wooncompagnie.nl m.vdaalen@wooncompagnie.nl


---- --