Ingezonden persbericht



Persbericht

Co's light experience house gaat 'aan'
Co van der Horst zoekt verdieping en vindt het licht

Amstelveen, 8 september 2008

Na een ingrijpende verbouwing en uitbreiding viert woonwinkel Co van der Horst, door het Gouden Woonboek uitgeroepen tot woonwinkel van het jaar 2008, in Amstelveen, op 13 september a.s. op feestelijke wijze de heropening van zijn vernieuwde 3e èn 4e etage.

Op de vernieuwde 3e etage is er aandacht voor Kosmopolitisch wonen met gerenommeerde merken zoals Minotti, Poltrona Frau, Molteni & C, Cassina en Bonacina. Op de 4e verdieping die volledig nieuw is, is de Co's light experience, als eerste in Europa gevestigd. Hierin staan verlichtingspresentaties en belevenis centraal en kunnen de klanten zelf ervaren hoe inspirerend licht kan werken en welke invloed dit heeft op een interieur. Naast verlichting biedt deze etage ruimte aan een nieuw assortiment 'outdoor' meubelen en verlichting. Op de 4e etage wordt ook de volledige luxe slaapsuite gepresenteerd met een master bedroom compleet met domotica aansturing van haard, audio, video en koelplafond. Tevens heeft Co van der Horst daar twee werelden bijeen gebracht in een samenwerking tussen Shaco Hesslein stoffen en Schramm boxspring bedden. Het resultaat hiervan zijn superieure bedden met een persoonlijke uitstraling.

Karin Bisschop, creatief directeur van Co van der Horst zegt:" De verbouwing is een bewijs dat Co van der Horst het predicaat 'Beste Woonwinkel' ook in de toekomst wil blijven waarmaken. Wij proberen elke klant te begeleiden in zijn eigen woonbelevenis. Wij adviseren de klant op één plek over alles wat met hun woonplezier te maken heeft. Daarom hebben wij ook ons eigen interieurontwerpbureau. Verder bieden wij naast onze eigen producten ook ruimte aan tien partners onder ons dak. Eigenlijk bieden wij onze klanten een grote speeltuin aan waarin alle attracties reeds aanwezig zijn. We hopen dan ook dat we met deze verbouwing nog meer mensen kunnen laten genieten van al de prachtige producten die wij in huis hebben, in een unieke ontspannen atmosfeer. Dat we onszelf sinds kort ook hofleverancier mogen noemen vormt natuurlijk de kroon op ons werk", aldus Karin Bisschop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Co van der Horst Improve Communication Network Karin Bisschop Ocky Wiemeyer
020-641 2505 020-71 55 330
info@vanderhorst.nl Ocky@improve-network.com
www.covanderhorst.nl www.improve-network.com

Een uitnodiging voor de 'Open Dag' op 13 september wordt separaat verzonden.


---- --