TROS


Hilversum, 10-09-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 13 september
Radio 2 - 16.00 uur

BARRY HAY TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 13 september presenteert Daniël Dekker in TROS MUZIEKCAFÉ de volgende gasten:

BARRY HAY van de Golden Earring heeft een plaat opgenomen met klassiekers van onder andere The Rolling Stones, Van Halen en Robert Palmer. Het album 'Big Band Theory' werd uitgebracht op het prestigieuze Amerikaanse label Blue Note en is muzikaal ondersteund door Metropole Big Band. Zaterdag zijn zij het hele eerste uur te gast bij TROS MUZIEKCAFÉ.

Na haar platina debuutalbum komt de Vlaamse EVA DE ROOVERE met het nieuwe album 'Over & Weer...'. Op het album staan deze keer veel eigen nummers, maar ook weer een sublieme bijdrage van een schare aan schitterende collega-muzikanten.

RUE ROYALE bestaat uit het folkduo Brookln and Ruth Dekker uit Chigago. Ze maken muziek die op een hypnotiserende manier blijft hangen en zijn eigenlijk een two man band. Ze zijn permanent op tour in de VS en Europa. Hun album heet dan ook 'The search for where to go'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl