Politie Zeeland


---


O-1796-2008 Rijden onder invloed, Goes
In de Frans den Hollanderlaan in Goes werd zaterdag om 02.30 uur een 31-jarige bromfietser uit de gemeente Kapelle aangehouden.
Toen de man even daarvoor op de Grote Markt zijn bromfiets van slot wilde halen, werd hem gevraagd te blazen. Hieruit bleek dat de man teveel had gedronken en hij kreeg een mondeling rijverbod. De 31-jarige zei daarop lopend met de bromfiets huiswaarts te gaan. In de Frans den Hollanderlaan werd hij echter al rijdend op zijn bromfiets betrapt. Hij werd aangehouden en bleek meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen, hij moest zijn bromfiets laten staan en alsnog lopend naar huis.

Z-1797-2008 Koper gestolen van boot, Sluiskil
Tussen donderdagavond en zaterdag 11.30 uur werden van een boot, gelegen in het kanaal, aan Kanaalzicht te Sluiskil diverse koperen onderdelen gestolen.
De gehele koperen reling, 2 stuks van ca. 70 m lang, werd weggenomen. Ook werden twee koperen putdeksels en 2 infrarood camera's van het dek gestolen. Van de gestolen spullen is geen waarde bekend.

Z-1798-2008 Aanrijding bij IJzendijke
Op de N61 bij IJzendijke vond zaterdag omstreeks 11.30 uur een aanrijding plaats.
Een 53-jarige automobiliste reed over de N61, komende uit de richting van Parkzicht. Voor haar stonden twee personenauto's stil. De vrouw kon niet tijdig stoppen en reed tegen de auto van een 53-jarige man, die vervolgens tegen de auto voor hem, bestuurd door een 55-jarige vrouw, botste. Alledrie de betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Sluis. De auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.