Politie Gelderland-Zuid
Kind bekneld tussen autodeur

Nijmegen , 13-09-2008 o Vrijdagavond rond 17.45 uur werd een ongeval gemeld op de parkeerplaats aan de Steenbokstraat. Een kind zou hierbij bekneld geraakt zijn tussen de autodeur.

Toen de politieagenten ter plaatse kwamen was de ambulance al aanwezig. De agenten spraken met verschillende betrokkenen en getuigen. Een 71-jarige vrouw uit Nijmegen wilde wegrijden uit het parkeervak en had de auto (een automaat) in de achteruit gezet. Om nog onduidelijke redenen draaide de auto voluit links naar achteren. Daarbij botste de auto tegen vier geparkeerde autos aan. De laatste geparkeerde auto botste vervolgens tegen de geparkeerde auto van een 51-jarige man uit Nijmegen aan. De 10-jarige dochter van de man wilde net de auto uit stappen. Door de klap werd de deur dichtgedrukt, waardoor het meisje met haar bovenlichaam bekneld kwam te zitten tussen de portier en de deurstijl. Het meisje werd voor behandeling overgebracht naar het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Daar bleek ze een gekneusde arm te hebben.

De auto van de 71-jarige draaide na de botsing nog verder achteruit en botste vervolgens tegen nog drie geparkeerde autos aan. De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Aan de auto zal nog technisch onderzoek worden gedaan. Vier autos moesten worden afgesleept.

(10)

Laatst gewijzigd 13-09-2008 14:40 | © Regio Gelderland-Zuid |