Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OPEN DAG VELTHUIS KLINIEK ROTTERDAM

Altijd willen weten hoe een borstvergroting in zijn werk gaat, maar nooit het lef gehad om te vragen? Wat is Botox eigenlijk en injectables? En doet laseren echt geen pijn?

De VELTHUIS KLINIEK Rotterdam houdt zaterdag 13 september 10.00 tot 16.00 uur OPEN HUIS.

In aanwezigheid van medisch specialisten krijgen bezoekers een rondleiding door de kliniek. Nooit een operatiekamer van binnen gezien? Pak nu je kans! Bang voor de tandarts? Vraag tandheelkundige Bjorn Ginsberg en tandarts Frits Jeukens het hemd van het lijf.

Een indrukwekkend team van specialisten staat voor u klaar om u van informatie te voorzien. Altijd al willen weten hoe een voorhoofdslift wordt verricht. Vraag het de plastisch chirurgen Dr. Leon van Adrichem en Jac van der Meulen.

Nieuwsgierig naar de moderne methoden van spataderen verwijderen? Fleboloog drs. Vanessa Lievaart en vaatchirurg dr. Boy Bruininckx geven antwoord.

Van spataderen tot liposuctie, van cellulitis tot tandheelkunde. Aarzel niet en pak deze unieke kans om gratis informatie te krijgen van topartsen!

Velthuis Kliniek Rotterdam

Jan Leentvaarlaan 14-24

3065 DC ROTTERDAM

www.velthuiskliniek.nl

De Velthuis Kliniek is de grootste privékliniek van Nederland en heeft vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Hilversum en Enschede. Voor meer informatie over de kliniek, de artsen en de behandelingen: kijk op www.velthuiskliniek.nl of bel 0900-7777 555.

----------



Ingezonden persbericht