Gemeente Lansingerland


Vooruit met de RET
RET

Van 14 t/m 22 september wordt de landelijke Week van de Vooruitgang gehouden. In deze week geeft de RET 3.000 gratis probeerkaarten af aan bedrijven in Lansingerland.

Openbaar vervoer: snel veilig en comfortabel

Reizen met het openbaar vervoer is snel, veilig en comfortabel en is een vorm van duurzame mobiliteit. Omdat de RET hier een groot voorstander van is, kunnen bedrijven die in de gemeente Lansingerland gevestigd zijn voor hun medewerkers gratis probeerkaarten afnemen. Deze kaarten zijn te gebruiken op 15 september, de actiedag voor bedrijven tijdens de Week van de Vooruitgang. Op deze manier kunnen medewerkers van bedrijven kennismaken met de voordelen van het openbaar vervoer. De probeerkaarten zijn geldig op de RandstadRail Erasmuslijn en in alle voertuigen van de RET. Er worden in totaal
3.000 gratis kaarten weggegeven. Wees er dus snel bij, want: op is op!

OV-chipkaart

De probeerkaarten worden verstrekt op een wegwerp-OV-chipkaart. Bedrijven die de kaarten afnemen ontvangen informatie over de OV-chipkaart en het gebruik van openbaar vervoer in de omgeving.

Omdat de RET continu streeft naar vooruitgang, wil de RET na afloop van de actie medewerkers van deelnemende bedrijven vragen naar hun ervaringen met het openbaar vervoer.

Kaarten afnemen?

Bedrijven die de probeerkaarten kosteloos willen afnemen, kunnen contact opnemen met Joachim Kost, accountmanager RET, per e-mail via jkost@ret.nl en telefonisch op (010) 447 64 06.