Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 10 september 2008

STATE TV: DE HOTSTE TRACKS, DE LAUWSTE SHIT EN DE GRUWELIJKSTE BEATS

MET HOST ZARAYDA EN CO-HOST ROTJOCH

BNN bundelt aankomend seizoen zijn krachten met State Magazine, hét hiphop-internetmagazine van Nederland. Het resultaat: State TV! Deze wekelijkse talkshow brengt alle laatste trends op het gebied van muziek, uitgaan en lifestyle. State TV wordt gepresenteerd door BNN's Zarayda Groenhart en 101.TV's Rotjoch en is vanaf zondagavond 14 september wekelijks rond de klok van 00.00 uur te zien bij BNN op 3. State TV op je beeldscherm, check het uit!

In State TV schuiven verschillende gasten aan tafel bij Zarayda en Rotjoch. In de studio wordt onder het toeziend oog van het publiek gediscussieerd, gefeest en gebattled. De presentatoren gaan ook de straat op. Zarayda werpt zich op nieuwtjes en onderwerpen die leven bij jongeren. Rotjoch gaat op jacht naar lekkere 'dimps' in de heetste clubs van Nederland en geeft zoals altijd zijn ongezouten mening. Verder is er de rubriek Homegrown. Nieuw talent krijgt hier wekelijks de kans om te laten zien wat het kan door op te treden in de studio.

In de eerste uitzending van State TV schuiven rapper's Negativ en Jiggy Dje aan bij Zarayda en Rotjoch. Deze laatste rapper startte een aantal jaar geleden zijn eigen platenlabel Noah's Ark. Kempi spreekt verder live vanuit de gevangenis met Zarayda. Deze veelbesproken rapper zit momenteel vast en bracht zijn nieuwe album Du Zoon uit vanuit zijn cel.

;;;

Voor meer informatie en beeld: BNN Communicatie,
Laura Muscas, tel: 035-6268913, laura.muscas@bnn.nl