Politie Brabant-Noord

Rijbewijzen dronken automobilisten ingevorderd

's-Hertogenbosch, 14-09-2008

De politie Brabant-Noord heeft dit weekeinde in haar werkgebied in het totaal zes rijbewijzen ingevorderd van automobilisten die teveel alcohol hadden gedronken.


---

s-Hertogenbosch De politie heeft vrijdagavond op de Vierde Rompert het rijbewijs van een 58-jarige dronken automobilist ingevorderd. De man bleek viermaal de alcohollimiet te hebben overschreden. Proces-verbaal is opgemaakt.


---

Drunen Surveillerende agenten zagen vrijdagavond op de Stationsstraat een 24-jarige Poolse automobilist uit tegemoetkomende richting op hun rijstrook rijden en konden hem ternauwernood ontwijken. De agenten keerden en gaven hem tevergeefs diverse stoptekens. Uiteindelijk parkeerde hij zijn auto in een parkeervak en reed daarbij tegen een geparkeerde auto. De bestuurder bleek bijna vijfmaal de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Hij is ter ontnuchtering ingesloten, zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal volgt.


---

Drunen - In de nacht van zaterdag op zondag is op de Mozartlaan het rijbewijs van een 20-jarige beginnend bestuurder ingevorderd voor alcoholgebruik. Proces-verbaal is opgemaakt.


---

Grave De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Trompetterstraat het rijbewijs van een 23-jarige automobilist uit die plaats ingevorderd. Hij dronk ongeveer driemaal de toegestane hoeveelheid.


---

's-Hertogenbosch - Zaterdagmiddag liep een 39-jarige Pool op de A2 tegen de lamp. Hij bleek ruim driemaal de alcohollimiet te hebben overschreden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.


---
Schaijk - Zondagmorgenvroeg is aan de Akkerwinde het rijbewijs van een 22-jarige automobilist uit Schaijk ingevorderd. De man had ongeveer driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Proces-verbaal volgt