Gemeente Bedum


Schoolstraat Bedum op 15 september gestremd

05 september 2008
Asfalteringswerkzaamheden;

SCHOOLSTRAAT OP 15 SEPTEMBER GESTREMD

De Schoolstraat, een belangrijke noord-zuidverbinding in Bedum, wordt op maandag 15 september tussen de Prof. Boermastraat en St. Hubertusholt gestremd. De stremming houdt verband met asfalteringswerkzaamheden. De busroute wordt die dag verlegd. Aan Boterdiep Oz komen tijdelijke bushaltes ter hoogte van de voormalige Vogelzanglocatie. De stremming duurt naar verwachting de hele dag.

De Schoolstraat werd eind vorig jaar/begin dit jaar opnieuw ingericht. Bij controle van de nieuwe asfaltlaag door de gemeente kwamen onregelmatigheden aan het licht. In overleg met de aannemer is besloten de laag te vernieuwen. De kosten hiervan komen voor rekening van de aannemer.

Het gaat om het asfalt tussen de bushaltes ter hoogte van verzorgingstehuis Alegunda Ilberi en de bocht, zuidelijk van de begraafplaats. Het asfalt wordt verwijderd en er wordt een nieuwe laag aangebracht.
Naast het asfalteringswerk worden vanaf volgende week dinsdag verschillende zaken aan de Schoolstraat afgewerkt. Hiervan ondervindt het verkeer geen hinder