HTM



* Met HTM naar het theater
Nr. 25, 5 september 2008

HTM biedt in het theaterseizoen 2008/2009 gratis openbaar vervoer aan alle theaterbezoekers. Bij de deelnemende theaters staat op het toegangskaartje vermeld dat het kaartje geldig is op alle HTM-lijnen.

Zo kan de theaterbezoeker na een avondje uit op een snelle en veilige manier weer thuiskomen. HTM is al bijna 150 jaar een actief onderdeel van de Haagse samenleving. Met dit theaterkaartje toont HTM wederom haar betrokkenheid bij de stad.

Daarnaast bieden de deelnemende theaters vanaf 5 september de reizigers van HTM gratis kaarten aan. Alleen reizigers die zich hebben aangemeld bij `mijn HTM' komen voor gratis toegangskaarten of korting daarop, in aanmerking. Elke maand, tot en met mei 2009, staat een theater in het spotlicht. Voor september is dat de Dr. Anton Philipszaal met het Residentie Orkest en voor oktober het Korzo 5 hoog theater met het Cadance Festival. Kijk voor deelname en meer informatie op www.htm.net.

De deelnemende theaters zijn: Theater aan het Spui, Lucent Danstheater, Dr. Anton Philipszaal, Atrium/Stadhuis, Theater Zwembad De Regentes, Het Nationaal Toneel Gebouw, Korzo Theater, De Koninklijke Schouwburg, Theater Diligentia, Theater Pepijn, Toneelgroep De Appel/Appeltheater, Filmhuis Den Haag.


* HTM zoekt nieuw personeel
Nr. 24, 4 september 2008

Het openbaar vervoer in de regio Haaglanden is volop in ontwikkeling. Er komen steeds meer lijnen en producten bij. Daarnaast komen door doorstroom en natuurlijk verloop veel functies vrij. HTM is daarom de komende periode op zoek naar een flink aantal nieuwe collega's.

Marion de Vries (HTM Communicatie): ` Wij vinden het belangrijk om potentiële werknemers een zo goed mogelijk beeld van onze organisatie te geven. Dit doen we onder andere door een wervingsbus en -tram in te zetten. Hier kunnen geïnteresseerden uitgebreid kennis maken met HTM en de functies die we beschikbaar hebben.
Wat ook leuk is, is dat we een Talententest aanbieden. Hiermee krijgen de deelnemers inzicht in de kwaliteiten die hen tot een goede HTM'er maken.
Daarnaast is het mogelijk om achter het stuur van een bus te kruipen. Ook zijn er collega's uit het werkveld van HTM aanwezig. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct een afspraak maken voor een sollicitatiegesprek. Een mooie actie dus. We hopen dan ook veel nieuwe collega's te mogen verwelkomen'.

De wervingsbus- en tram is nog drie zaterdagen te vinden in de binnenstad van Den Haag:

- 6 september: Grote Marktstraat Den Haag, 13.00-16.00 uur
- 13 september: Grote Marktstraat Den Haag, 13.00-16.00 uur
- De wervingstram staat 20 september bij de Grote Kerk in Den Haag, 13.00- 16.00 uur