KNHS


Raijmakers pakt eerste winst in Barcelona
19 september 2008
Piet Raijmakers

BARCELONA (KNHS) - In de Trofeo Coca Cola, een wedstrijd direct op tijd, waarin de hindernissen oplopend met punten waren gewaardeerd, verzamelde Piet Raijmakers sr. (Asten) vrijdag met Van Schijndel's Now or Never niet alleen de volle 65 punten, maar hij deed dat ook nog eens in de snelste tijd. De buit van 2.500,-- was voor hem.

Carsten Otto Nagel uit Duitsland werd tweede met Conception, voor de Brit Michael Whitaker met Clark. Om 20.30 uur begint vandaag in Barcelona de Grote Prijs en op zondag staat de finale van de Samsung Super League op het programma.

De Nederlandse bondscoach Rob Ehrens heeft in de strijd gebracht Angelique Hoorn (Wanneperveen) met haar Olympische paard Blauwendraad's O'Brien en Olympiaruiters Marc Houtzager (Rouveen) met Opium VS en Gerco Schröder (Tubbergen). Deze keer niet met zijn Olympische paard Eurocommerce Monaco, maar met Eurocommerce Milano. De ruiter die meeging als reserve naar Hong Kong, Leon Thijssen (Baarlo), is de vierde ruiter en Thijssen gaat van start met Olaf. Piet Raijmakers (Asten) is met Van Schijndel's Curtis de reserveruiter.

KNHS Mediavoorlichting,
Jacob Melissen

Meer info zie: www.csiobarcelona.com

Uitslag Trofeo Coca Cola (1.45 m / 1.50 m):


1) Piet Raijmakers sr. (Asten) - Van Schijndel's Now Or Never - 65 / 52.67

2) Carsten-Otto Nagel (Dui) - Conception - 65 / 53.02
3) Michael Whitaker (Eng) - Clark - 65 / 54.01 15) Gerco Schröder (Tubbergen) - Eurocommerce New Orleans - 63 / 73.46 23) Leon Thijssen (Baarlo) - Tyson - 60 / 65.18 25) Angelique Hoorn (Wanneperveen) - Fabels - 59/ 72.77

Foto: Piet Raijmakers met Van Schijndel's Now or Never door: www.jmint.eu en www.melissen.net