Ingezonden persbericht


Persbericht 3FM

19 september 2008

Bert van Lent met nieuw programma in 3FM-opleiding

Domien Verschuuren krijgt doordeweekse nachtprogramma op 3FM

Bert van Lent start per 1 oktober als dj in de 3FM-nacht in het kader van de 3FM Radio DJ Opleiding. De dj gaat elke dinsdagnacht tussen 01.00 en 04.00 uur een programma maken voor de publieke popzender. Domien Verschuuren maakt vanaf 29 september elke dag het 3FM-programma Domien is Wakker in de uren tussen 04.00 en 06.00 uur.

Aanstormend Talent

Bert van Lent kreeg rond zijn 16e levensjaar het radiovirus en meldde zich al snel daarna aan bij lokale omroep Betuwe FM. Hij maakte programma s op Dijkland FM, BNN United (stage), Games FM, 100%NL & KX Radio. In 2008 werd van Lent genomineerd voor de Marconi Award als aanstormend talent. Vanaf 1 oktober is hij op 3FM te beluisteren voor de AVRO. Zijn reactie: Ik ben zo blij dat ik deze derde kans krijg. Drie keer is scheepsrecht en dan bij 3FM. Het kan niet beter .

Domien is Wakker

Domien Verschuuren gaat vanaf 29 september elke doordeweekse nacht van 04.00 tot 06.00 uur zijn programma Domien is Wakker (NPS) maken. Domien: Ik ben onbeschrijfelijk blij met deze kans. Ik heb me in de 3FM Radio DJ Opleiding kunnen ontwikkelen als radio-dj, maar nu krijg ik de kans om heel veel vlieguren te maken. Elke dag een programma maken is toch de droom van elke dj . Domien Verschuuren ontving in 2007 de Marconi Award voor aanstormend talent.

Bijna alle grote dj s van de Nederlandse radiostations startten ooit bij 3FM , zegt Florent Luyckx, zendercoördinator van 3FM. Talent aan de 3FM-opleiding krijgt de kans om in de nachten van 3FM mee te werken aan een programma en wordt daarbij intensief persoonlijk gecoacht . NPS eindredacteur Jurre Bosman: "Je kan zeggen dat Domien nu binnen de 3FM Radio DJ Opleiding begint aan zijn eindexamen. Elke dag radio maken levert zoveel ervaring. Ik ben ervan overtuigd dat hij zal slagen en zich nog verder zal ontwikkelen. Domien blijft natuurlijk ook zaterdagavond van 20.00 tot 23.00 uur te horen in Weekend DNA (TROS/NPS) samen met Annemieke Schollaardt."

3FM Radio DJ Opleiding

De 3FM Radio DJ Opleiding is een instituut waar jaarlijks een tiental getalenteerde dj's de kans krijgt om nachtelijke vlieguren te maken en daarna door te groeien naar een groter publiek. Deelnemers aan de opleiding mogen één maal per week een show maken gedurende de nacht. De 3FM Radio DJ Opleiding duurt gemiddeld 2 jaar en onderscheidt zich door het praktijkgerichte programma in combinatie met intensieve individuele begeleiding.

Voor meer informatie over: www.3fm.nl