Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk


Persberichten St Jansdal

Deelnemers toerrit gezocht (03-07-2008)

Ziekenhuis St Jansdal organiseert op zaterdag 20 september voor de tweede keer de oldtimer toerrit âToeren voor levenâ. De bedoeling van dit initiatief is om aandacht te vragen voor orgaan- en weefseldonatie. De toerrit zal ongeveer 100 à 125 km lang zijn. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf heden aanmelden.

De toerrit start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats van het St Jansdal en eindigt omstreeks 13.00 uur ook op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Tussendoor zal er een rustpunt zijn bij de schaapskooi in Ermelo en bij het longrevalidatiecentrum Salem in Ermelo.

De link met orgaan- en weefseldonatie is een metafoor. Liefhebbers van old timers hebben van oude onderdelen weer een nieuwe auto gemaakt. Zij hebben de auto weer een leven gegeven. Met organen geef je een ander weer een toekomst, een nieuw leven.

Wilt u mee rijden? Het inschrijfgeld voor de toerrit bedraagt twintig euro per auto en gaat naar twee goede doelen; naar de Stichting Vrienden van het St Jansdal en naar het St Maryâs Hospital in Ghana. Voor inschrijving en meer informatie kunt u terecht op deze site. Als u vragen heeft, kunt u ook contact opnemen met Linda Heller, medewerker PR&Communicatie, telefoon: 0341-463813 of per mail ld.heller@stjansdal.nl.
U ontvangt hierbij een foto. De auto, een Citroen Traction-Avant Type 11 Commercial uit 1954, is van de heer D.J. Cornelissen uit Ermelo. Hij is één van de deelnemers.

---