Ingezonden persbericht


Geachte ,

Veerhaven Verkoopdag 20 september

Op zaterdag 20 september vindt op het voormalige veerplein in Kruiningen de Veerhaven Verkoopdag plaats. Alle belangstellenden kunnen er terecht voor informatie over Veerhaven. Dit is de eerste ambitie van Kruseveer: het nieuwe dorp dat Arcus Projectontwikkeling B.V. samen met de gemeente Reimerswaal hier gaat realiseren.

Iedereen die interesse heeft in wonen bij het water , is welkom voor een gesprek met de makelaars van Orisant Makelaardij en Stad & Zeeland of het bekijken van een 3D-presentatie van het project. Er liggen tekeningen en brochures klaar van de appartementen en eengezinswoningen. En ook de kinderen zijn van harte welkom!

In deze eerste fase wordt een mix van verschillende woningtypen ontwikkeld, die verspreid in het plan liggen: 42 koopwoningen, 17 appartementen, 6 penthouses en 1 boulevardwoning. In het totale plan komt langs een chique boulevard straks een schitterend appartementengebouw. In de luwte daarachter komt een nieuw woongebied met eengezinswoningen in verschillende prijsklassen op ruime kavels. Het zijn stuk voor stuk ruime en comfortabele woonruimtes op een unieke plek: een kleine wandeling verwijderd van de Westerschelde. Dit nieuwe dorp heeft een intiem karakter: veel groen en sfeervolle straten. Straten waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Al geruime tijd wordt er op het voormalige veerplein hard gewerkt. Op 9 juni vielen de laatste heftorens van de veerdienst en inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan een compleet nieuwe dijk. Nu heel het gebied binnendijks ligt, wordt gestart met het bouwrijp maken van het terrein. 17 september 2008