Moto Retro Wieze

20 & 21 september 2008

De grootste internationale beurs voor klassieke motoren van België.

Newsletter juli 2008

Moto Retro Wieze op 20 & 21 september 2008

De komende editie van Moto Retro Wieze vind plaats op 20 en 21 september. Dit is één week later dan oorspronkelijk gepland. Deze noodzakelijke ingreep drong zich echter na de datumwijziging van de motorenbeurs in het Italiaanse Imola ontegensprekelijk op.

Maar dit zijn de buitengewone voordelen :
1.- Moto Retro Wieze valt voor de eerste maal NA Imola waardoor de exposanten hun materiaal uit Imola onmiddellijk in Wieze kunnen aan de man brengen.
2.- Moto Retro Wieze valt niet meer samen met de Cayman-circuitdag in Croix, Noord-Frankrijk.
3.- Moto Retro Wieze valt niet meer samen met de motorbeurzen van Beaulieu en Netley Marsh in Groot-Brittannië.
4.- Moto Retro Wieze kan dus op 20 en 21 september eerstkomend rekenen op een gevoelig ruimer exposantenaanbod.

Unieke ITOM retrospectieve - het brommermerk met de Italiaanse droomlijn...

Itom: zelden heeft een 50cc-motormerk zo tot de verbeelding gesproken van de tieners en adolescenten van de jaren '50 en jaren '60.
Er waren de puike prestaties van deze brommers, er was die pure Italiaanse lijn en er waren vooral die wekelijkse lokale kermissen annex straatkoersen in heel België waardoor elke Belg kon kennismaken en dwepen met deze brommers.

Moto Retro Wieze brengt op 20 en 21 september in de Oktoberhallen van Wieze met een integrale Itom-retrospectieve een passend eerbetoon aan dit Italiaans brommermerk dat nu wereldwijd felgezocht is door verzamelaars. De 50cc liefhebbers komen dus zeker aan hun trekken op het niveau van de show maar ook qua de te koop aangeboden brommers en hun authentieke of nieuwe onderdelen. Uiteraard zijn ook de exposanten met de zwaardere motoren op het appel.

In augustus volgt een nieuwsbrief waarin we de Itom retrospectieve uitgebreid aan bod laten komen.

Copyright © 2008 Bema

Bema is de organisator van http://www.motoretroleuven.be Moto Retro Leuven, http://www.motoretrowieze.be Moto Retro Wieze en de http://www.zoldermotoclassics.be Moto Classic Trophy Zolder